Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-07-2017 15:34   Güncelleme : 27-07-2017 15:39

Cafer Ayaz: Ahmet Demircan Samsun İçin Büyük Bir Şans

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkan Adayı Cafer Ayaz, Samsun'un sağlık sektöründe yeni bakan Ahmet Demircan'la yeni bir dönem başlatacağını ve Samsun'un sağlık kenti olacağını söyledi.

Cafer Ayaz: Ahmet Demircan Samsun  İçin Büyük Bir Şans

SAĞLIKTA ÇITA ATLAYACAĞIZ

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde ilçe başkan adayı olarak çalışmalarına hız vermeden devam eden Cafer Ayaz, yeni Bakan Ahmet Demircan'ın Samsun için çok büyük bir şans olduğunu kaydetti.

Sağlık Bakanı Demircan'ın tecrübesi, birikimi ve sağlık camiasından gelen biri olması sebebiyle başta Samsun olmak üzere Türkiye'deki sağlık sektörüne yeni bir ses yeni bir nefes getireceğini söyleyen Ayaz; 'Geçtiğimiz 5 yıl içinde Samsun Gençlik ve Spor bakanlığını elinde bulundurarak önemli hizmetleri Samsun'a kazandırdı. Şehrimiz bu alanda çok büyük tesislere kavuştu. Şimdi aynı hizmetlerin Demircan'la birlikte sağlık sektöründe hız kazanacağına bütün kalbimle inanıyorum.' dedi.

DEMİRCAN SAMSUN İÇİN ŞANS

Ahmet Demircan'ın özellikle 28 Şubat döneminde de bakanlık yaptığını ve o dönem deki duruşuyla büyük takdir topladığını ifade eden Ayaz;'Sayın Demircan sağlık kenti olma yolunda hızlı adımlarla yürüyen Samsun'a çok büyük katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Samsun'da önemli sağlık kuruluşları var. Şimdi 22 ilde yapılacak olan 22 şehir hastanesinden biri Samsun'a yapılacak. Bu olay bile şehrimize çıta atlatacak ve sağlık sektörüne büyük güç katacak bir yatırımdır. Görünen o ki, sağlıkta yeni yapılacak yatırımlarla Samsun ciddi bir ilerleme kaydedecektir. Samsun bu şansı yakalamış ve çok iyi değerlendirmek zorundadır.' diyerek sözlerini tamamladı.

adminadmin