Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-07-2017 14:50   Güncelleme : 03-07-2017 14:50

Cafer Ayaz; Şimdi Sorumluluk Alma Zamanı

Samsun’un 19 Mayıs ilçesi AK Parti’den aday adayı olduğunu açıklayan eski kurucu ilçe başkan yardımcısı Cafer Ayaz; ’AK Parti’nin kuruluşundan bu yana her zaman bir neferi oldum. Şimdi sorumluluk alma zamanıdır. Şahsıma bu görev tevdi edilirse partimiz için gece gündüz çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın’ dedi.

Cafer Ayaz; Şimdi Sorumluluk Alma Zamanı

PARTİMİZİN HER ZAMAN NEFERİYİM

AK Parti’de il ve ilçe başkanlıkları için seçim başlangıcının verilmesinin ardından Samsun’un 19 Mayıs ilçesinden AK Parti ilçe başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Cafer Ayaz, İMG’ye çok özel açıklamalarda bulundu. Kuruluşundan bu yana partisi için bir nefer gibi çalıştığını belirten Ayaz; ’Kurucu ilçe başkan yardımcılığı yaptığım 2001 yılından bu yana büyük bir şeref ve onurla partimizin büyümesi, gelişmesi ve ileriye taşınması için kendi üzerimize düşeni bir AK Partili olarak yaptığıma inanıyorum’ dedi. 

HİZMET ODAKLI BİR PARTİYİZ

Memleket sorunlarına duyarlı bir siyasetçi olarak Samsun’un sorunlarını, beklentilerini özlemlerini iyi bildiğini başta 19 Mayıs ilçesi olmak üzere Samsun’a hizmet etmeye hazır olduğunu belirten Ayaz;’ Bu şehre bir çivi çakanın biz ellerimizin avuçları patlayıncaya kadar alkışlar sırtımızda taşırız. Biz AK Parti olarak hizmeti esas alan, insan odaklı bir partiyiz. Bu bilinç ve sorumlulukla önce 19 Mayıs ilçemiz başta olmak üzere her alanda hizmet etmeye hazırız. Bu tecrübe ve birikime sahibiz’ diye konuştu. 

ŞİMDİ SORUMLULUK ALMA ZAMANI

AK Parti’nin her kesimiyle iyi ilişkiler kurduğunu kendisine ilçe başkanlığı görevi verildiği takdir de partinin tüm katmanlarıyla uyum içinde çalışacağını sözlerine ekleyen Ayaz ‘ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere göstermiş olduğu çizgiden bir milim sapmadan siyaset yapamaya, önce şehrimize sonra ülkemize sorumlu bir siyasetçi olmaya ant içtik. Bu ilkeler doğrultusunda siyasi anlayışımız devam edecektir. Ben her zaman partimin bir neferi oldum bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla bu duruşum devam edecek’ şeklinde konuştu.

 

adminadmin