Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 13-05-2021 13:30   Güncelleme : 13-05-2021 13:30

Çakma Terörist Deniz Gezmiş!

Benim dönemimde Deniz Kuvvetleri Marksist subay ve astsubayları ile meşhurdu.

Çakma Terörist Deniz Gezmiş!

12 Eylül 1980 askeri darbesinin mimarı Kenan Evren, dindar askerler ile uğraşmış ve binlercesini ordudan atmıştır. Bununla birlikte “dostlar alışverişte görsün” misali teröre bulaşan hatta kurtarılmış bölgeler ilan eden bazı komünistleri de tutuklamıştır.

Asker iken Marksistlerle çok kavgamız oldu. Öğrencilik yıllarından ta 28 Şubat 1997 dönemine yani ordudan zorunlu emekli edilene kadar ciddi mücadele etmek zorunda kaldım.

Şimdi ise bu Marksistlerin neredeyse tamamı faşist oldu. Ha! Nasyonal Sosyalist (faşistler) ha! Marksist; benim gözümde değişmezler. Her iki gurup teröristin ortak özelliği; cebir ve şiddet kullanarak kendi arzuladıkları rejimi ve sistemi zorla insanlara dayatmaktır.

Fakat terör yöntemi Türkiye’de başarılı olamamıştır. Zira kullanışsız ve tehlikeli bir yoldur. Bunun yerine tereyağından kıl çeker gibi darbe yapmak varken ne diye dağda bayırda silahla koşacaksın ki. Hazır devrimci olmakla övünen askerler varken devlet düzenini değiştirmek için bu kadar zorluğa ve çabaya gerek yoktur.

Askeri okullarda (halen de değişmemiştir) halkı küçümsemek, milletin dini inançları ile alay etmek çok yaygındır. Komutanların terfisinde de çok önemlidir. Bütün dünyada komünistler işçi ve köylüleri ayaklandırıp devrim yaparken bizde ordunun kilit noktalarını ele geçiren Marksistler, çoğunlukla askeri darbe ile iktidarı ele geçirmeye çalışmışlardır.

Özellikle Deniz Harp Okulundan yetişmiş komünistler çok meşhurdur. Bunların kim olduklarını ve nasıl yöntemler kullandıklarını “Bahriyede 15 Yıl” isimli kitabıma havale ediyorum. Merak edenler internetten satın alabilirler. Şu kadarını söyleyeyim ki; kitapta hiçbir yerde bulunmayan bilgiler mevcuttur.

İşte bu komünistlerden sadece bir tanesi Deniz Gezmiş’tir. Genç beyinler, Deniz Gezmiş’in abartılmış maceraları ile aldatılmıştır. Şiddet öylesine özendirilmiştir ki banka soymak, adam kaçırmak, farklı düşünceye sahip öğrencileri önce dövmek eğer uslanmazsa öldürmek; sıradan işler arasında sayılmaya başlamıştır.

Benim yaşımda olanlar bunu çok iyi bilirler. “68 Kuşağı” denilen ve tüm dünyada etkili olan anarşi ve terör, Türkiye’de de çok can yakmıştı. O dönemde üniversite hatta liselerde başarılı olan öğrencilerin mezun olabilmeleri için terör guruplarından bir tanesine yakın durması şart olmuştu.

Nitekim ortaokulu bitirdikten sonra gideceğim liselerden bir tanesine Leninciler diğerine ise Maocular hakim olmuşlardı. Namaz kılan benim gibi bir öğrencinin bu okullardan mezun olması çok zordu. (Pertevniyal ve Vefa Liseleri)

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN