Spor
Giriş Tarihi : 09-10-2017 11:29   Güncelleme : 09-10-2017 11:29

Canik Basket sezona hızlı başladı 84-72

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, sezona hazlı başladı. Evinde İstanbul Üniversitesi'ni ağırlayan Samsun temsilcisi, rakibini 84-72 yenmeyi başardı.

Canik Basket sezona hızlı başladı 84-72

Samsun'u Bilyoner.com Türkiye Kadınlar basketbol Süper Ligi'nde temsil eden Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, sezonun ilk maçında İstanbul Üniversitesi'ni ağırladı. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi Mehmet Can Öztürk Salonu'nda oynanan zorlu mücadelede, Samsun temsilcisi baştan sona üstün oynayarak, güçlü rakibine şans vermedi ve maçı 84-72 kazanmasını bildi.

BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADI

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de izlediği mücadelede, Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı maça oldukça etkili başladı. İlk periyodda 28-23 öne geçen Samsun ekibi, ikinci periyodu 50-38 önde kapatarak, devre arasına moralli girdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Samsun Canik Basket, üçüncü periyodda 68-55'lik üstünlük sağladı ve son periyodda da rakibine şans vermeyerek maçı 84-72 kazandı.

BAŞKAN GENÇ KUTLADI

Maçtan sonra Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı oyuncuları, galibiyet sevincini taraftarlar la başladı. Maçtan sonra Başkan Osman Genç, sezonun ilk maçında aldıkları galibiyetten dolayı oyuncuları tebrik ederken, Kulüp Başkanı Ercan Bayrak, "Sezona galibiyetle başlamamız önemliydi. Bu nedenle teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum. İnanıyorum ki bu galibiyetin devamı gelecek" dedi.

adminadmin