Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-11-2020 07:57   Güncelleme : 26-11-2020 10:48

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı "Son Vaka Görülüne Kadar Ne Gerekiyorsa Yapmaya Devam Edeceğiz!"

Türkiye’de ilk defa COVİD 19 Mücadele ve Destek Birimi ve sorumlusunu oluşturarak Pandemi ile mücadeleyi en üst seviyede devam ettiren başkan Sandıkçı, “ Ekiplerimiz ilçemizin her yerinde gece ve gündüz görev başında” dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı

İBADETHANELERE DEZENFEKTAN VE TEMİZLİK

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı pandemi ile mücadele noktasında büyük bir çabayla devam ettiğini belirterek, “ Canikli vatandaşlarımızı bu illetten uzak tutmak için her şeyi yapıyoruz. Denetimlerimiz, uyarılarımız ve temizlik çalışmalarımızı ara vermeden devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızın aktif kullanımında olan her yerde ilgili birimimiz önlemlerini alıyor. Halkımız verdiğimiz mücadeleyi görüyor ve onlarda kurallara riayet ederek bize destek olmaya çalışıyor. El birliğiyle son vaka görülüne kadar ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

AŞI BİZE UMUT OLUYOR

Uzun zamandır salgın ile top yekün  adeta bir savaş verildiğini ifade eden Sandıkçı, “ Asla umutsuzluğa kapılmadık. Ve asla bize ne olur diye düşünmeden mücadelemize devam ettik. Olağanüstü çabalarından dolayı mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aylardır süren çabalarımızın sonuca ulaşması için aşı bize umut oluyor. Halkımızın hizmetine girdiği andan itibaren biraz daha güçlü olacağız. Ancak o güne henüz zaman var. Bu illetin ihmale ve rehavete gelmediğini artık hepimiz gördük. Tek hedefimiz daha fazla can kaybı olmamasıdır” şeklinde konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN