Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-08-2017 09:36   Güncelleme : 15-08-2017 09:36

Canik Belediyespor Milli Oyuncu Yetiştiriyor

Samsun Canik Belediyespor bir oyuncusunu daha milli takıma verdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Artık Samsun Canik Belediyespor sporda bir marka haline geldi. Aldığımız başarılar bizleri mutlu ediyor” dedi.

Canik Belediyespor Milli Oyuncu Yetiştiriyor

Alt yapıya büyük önem veren Samsun Canik Belediyespor Kulübü, milli takıma da oyuncu kazandırıyor. Boks, atletizm, güreş, badminton gibi birçok dalda milli sporcu yetiştiren kulübün bünyesindeki basketbol takımının genç oyuncusu 14 yaşındaki Merve Albayrak, milli takıma çağrıldı.

ANADOLU’DAN SADECE CANİK’İN OYUNCUSU DAVET EDİLDİ

Samsun Canik Belediyespor Basketbol Takımı’nın alt yapı oyuncusu 14 yaşındaki Merve Albayrak, milli takıma ikinci kez davet edildi. Başkan Osman Genç” Türkiye şampiyonalarından derece ile dönmelerimizin meyvelerini topluyoruz. Oyuncalarımız bir bir milli takıma davet ediliyor. Görüyoruz ki Karadeniz’den hatta Anadolu’dan çağırılan tek oyuncu kulübümüz Samsun Canik Belediyespor’dan. Bu bizi gururlandırıyor” dedi.

SPORA TAM DESTEK
Gelecek vadeden sporcular arasında gösterilen Merve Albayrak ‘ın milli takıma çağrılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun Canik Belediyespor olarak alt yapıya büyük önem veriyoruz. Amacımız hem şehrimizi Süper Lig’de temsil eden takımımıza hem de ülkemize sporcular yetiştirmek. Çalışmalarımızın meyvesini almak bizleri mutlu ediyor. Bu mutluluğa sebep olan yavrularımızı bizlere emanet eden ailelerine, onları yetiştiren antrenörlerine ve gayretle, azimle bu başarıları alan çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman gençlerimize destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN