Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-07-2017 08:48   Güncelleme : 10-07-2017 08:48

Canik'in Başpehlivanı Kırkpınar'da Güreşecek

Samsun Canik Belediyespor Güreş Takımı'nın Başpehlivanı Recep Taslak, 14-16 Temmuz tarihleri arasında Edirne'de düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde boy gösterecek.

Canik'in Başpehlivanı Kırkpınar'da Güreşecek

Geçtiğimiz yıl Tarihi Kırkpınar Güreşleri Başaltında 3. olarak Başpehlivanlık kategorisine yükselen Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün Güreş Takımı sporcusu Recep Taslak, bu yıl Başpehlivan olarak tarihi güreşlerde yer alacak. Edirne'de 14, 15, 16 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde 62 Başpehlivandan biri olacak olan Canikli sporcu, bu yıl da Terme Sakarlı Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan kategorisinde 1. olmuş, Ordu Işıktepe yağlı Güreşlerinde ise yine Başpehlivan kategorisinde 3.'lük elde etmişti.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Tarihi Kırkpınar Güreşleri öncesi Başpehlivan Recep Taslak'a başarı diledi. Canik Belediyesi olarak sporu ve sporcuları her zaman desteklediklerini belirten Başkan Genç, "Kulübümüz bünyesinde bulunan sporcularımız ulusal ve uluslararası başarılarıyla bizleri onurlandırıyor. İnanıyorum ki Recep Taslak da, Tarihi Kırkpınar Güreşlerinden başarıyla dönecektir. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Başpehlivan Recep Taslak da, tarihi güreşlerde Canik'i ve Samsun'u en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

adminadmin