Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-07-2017 09:01   Güncelleme : 27-07-2017 09:01

Canik'in Yeni Şampiyonları

Spora ve sporcuya yaptıkları yatırımlar ile dikkat çeken Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün sporcuları yine Türkiye dereceleriyle döndü. Sporcuları kabul eden Başkan Genç, "Canik olarak sporda marka olduklarını söyledi.

Canik'in Yeni Şampiyonları

Niğde'de yapılan Türkiye Kick-Boks Şampiyonası'nda Genç Erkeklerde Türkiye 1.'si olan Cihan Yurt ile Nevşehir'de düzenlenen Muay-Thai Şampiyonası'nda Yıldız Erkeklerde Türkiye ikincisi olan Salih Marhan ve Antalya'daki Wushu Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Onur Keskin, başarılarını Canik Belediye Başkanı Osman Genç'le paylaştı. Canik belediye Spor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak ve antrenörleri Ziya Yurt ile birlikte sporcuları kabul eden Başkan Genç, Türkiye dereceleri alan gençleri tebrik etti.

'YATIRIMLARIN MEYVESİNİ ALIYORUZ'

Canik Belediyesi olarak yaptıkları yatırımlar sayesinde sporda marka olduklarını belirten Başkan Genç, "Yaptığımız yatırımların meyvesini alıyoruz. Gençlerimiz kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan kurtulurken, elde ettikleri ulusal ve uluslararası başarılarla da bizleri onurlandırıyor. Şehrimizin ve ülkemizin, kötü alışkanlıklardan uzak, kendilerini hem fiziki hem ahlaki anlamda yetiştirecek gençlere ihtiyacı var. İnanıyorum ki gençlerimiz ileride daha büyük başarılara imza atacaklardır" dedi.

2 bin 500 KİŞİLİK SPORCU ORDUSU

Canik Belediye Spor Kulübü'nün, basketbol başta olmak üzere atletizm, güreş, boks, badminton gibi diğer spor branşlarında da ses getirdiğine işaret eden Başkan genç, "Bayan basketbol kulübümüz şehrimizi Süper lig'de temsil ediyor. Yine diğer branşlarda Dünya ve Türkiye şampiyonu sporcularımız var. 2 bin 500 kişilik sporcu ordumuzla gençlerimizi hem fiziki hem değerlerimizle birlikte geleceğe hazırlıyoruz. Spora ve sporcuya desteğimiz bundan sonra da sürecek" diye konuştu.

Şampiyonalardan Türkiye dereceleriyle döner sporcular ve Antrenör Ziya Yurt da, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti. Başkan Genç, ziyaretin sonunda derece elde eden sporcuları çeyrek altın hediye ederek tebrik etti.

adminadmin