Spor
Giriş Tarihi : 21-09-2017 17:07   Güncelleme : 21-09-2017 17:07

Canikli sporcular madalyaya doymuyor

Makedonya'da düzenlenen Avrupa Kick-Boks Şampiyonası'nda 94 kilo Genç Erkeklerde 3. olan Samsun Canik Belediyespor Kulübü sporcularından Cihan Yurt, yeni başarıya imzaya atarak Avrupa 3. Oldu. Genç sporcu, başarısını ziyaret ettiği Başkan Osman Genç'le paylaştı.

Canikli sporcular madalyaya doymuyor

Samsun Canik Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcular madalyaya doymazken, bir uluslararası başarı da milli sporcu Cihan Yurt'tan geldi. Bir çok ulusal ve uluslararası başarısı bulunan genç sporcu, Makedonya'da düzenlenen Avrupa Kick-Boks Şampiyonası'nda 94 kilo Genç Erkeklerde 3. oldu. Avrupa Şampiyonasından mutlu dönen genç sporcu, başarısını antrenörü Ziya Yurt ile birlikte ziyaret ettiği Başkan Osman Genç'le paylaştı.

CANİK SPORDA MARKA

Avrupa 3.'sü olan Cihan Yurt'u başarısından dolayı tebrik eden Başkan Genç, "Yaptığımız yatırımlarla spor altyapısını önemli ölçüde tamamladığımız ilçemizde, gençlerimizin elde ettiği başarılar bizleri onurlandırıyor. Bugün Canik'te sporun hemen hemen her dalında ulusal ve uluslararası başarılara imza atan gençlerimizin olması, ne kadar doğru yatırımlar yaptığımızı gösteriyor. Canik bugün gerek Süper Lig'de mücadele eden kadın basketbol takımı, gerekse diğer spor dalları ile sporda marka haline gelmiştir" dedi.

SPORA DESTEK SÜRECEK

Gençlerin sağlıklı yetişmeleri amacıyla spora önem verdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Spora yaptığımız yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Çünkü spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemli. Canik Belediyesi olarak yaptığımız spor yatırımları sayesinde bugün sporcularımız şehrimizin adını dünyaya duyuruyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya desteğimiz artarak sürecektir" diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN