Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-02-2017 08:53   Güncelleme : 01-02-2017 08:53

Canik'te 24 Saat Kar Mesaisi

Samsun'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle yoğun mesai harcayan Canik Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu ana arterler başta olmak üzere ilçe genelinde kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, 24 saat vardiya sistemiyle çalışıyor.

Canik'te 24 Saat Kar Mesaisi

Canik Belediyesi karla mücadele ekipleri ilçe genelinde yoğun mesai harcıyor. Samsun'u ve ilçelerini etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle ekipler, trafiğin yoğun olduğu yollar başta olmak üzere ilçe genelinde kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği kar ile mücadele çalışmalarında, iş makineleri de bu çalışmalara katkı sağlıyor.

EKİPLER VARDİYALI ÇALIŞIYOR

İlçe genelinde 6 kamyon, 4 kepçe, 1 greyder ve 40 personelle karla mücadele çalışmalarını sürdüren Canik Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Birimlerine bağlı ekipler, ulaşım akslarında yoğun çalışarak vatandaşların ulaşım imkanının kesilmemesini amaçlıyor. Canik Belediyesi ekipleri, 24 saat vardiyalı sistemle tuzlama ve kar temizleme çalışması yapıyor. Açılan yollar, kar yağışının devam etmesi nedeniyle tekrar kapanırken, ekipler, sürücüleri yoğun kar nedeniyle kayganlaşan yollara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

KAR BEREKETTİR AMA!..

Çalışmaları yakından takip eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, meteorolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Belediye olarak ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öncelikle ana arterler olmak üzere cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Kar berekettir, ancak ekiplerimiz tüm imkanlarını kullanarak, yoğun kar yağışında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için 24 saat çalışıyor. Trafiğe çıkan vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekiyor" dedi.

 

 

adminadmin