Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-05-2022 18:38   Güncelleme : 16-05-2022 19:23

Çarşamba Devlet Hastanesi Ebe ve Hemşireler Günü Coşkulu Geçti!

Çarşamba'da, 5 Mayıs Ebeler Günü ve 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama programında sağlık personeli pandemi stresini atmak için bir araya geldi.

Çarşamba Devlet Hastanesi  Ebe ve Hemşireler Günü Coşkulu Geçti!

 

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba İlçe Sağlık Müdürü Özer Özen ve çok sayıda Çarşamba Devlet Hastanesi personeli katıldığı programda konuşan Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Sezgin, "Artık sonuna geldiğimiz pandemi döneminde hemşirelik mesleğinin ne kadar özveriyle ve fedakarca yapıldığına bir kez daha şahit olduk. İnsanların koronavirüs hastalığına yakalanan kişileri gördüğünde ne kadar endişe duyduğunu, hastalanmamak için nasıl bu kişilerden uzaklaştıklarını sosyal hayatımızda gördük. Ancak siz hemşireler ailelerinizi evlerinizde bırakıp insanların yanına dahi yaklaşmaya çekindiği pandemi hastalarının tüm ihtiyaçlarını eksiksiz ve tam olarak gördüğünüz, İnsanların sağlıklarına yeniden kavuşması için üstün gayret, sabır ve özveriyle çalıştınız. Hatta maalesef bazı arkadaşlarımızı görevleri başında yakalandıkları koronavirüs hastalığından dolayı kaybettik. Mesleğini özveriyle icra ederken hastalanarak hayatını kaybeden tüm arkadaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum” diye konuştu.

"MOTİVASYONUMUZU BİRAZ DAHA YÜKSELTİYORUZ"

Çarşamba Devlet Hastanesinde başhekim olarak tüm ekibi ile birlikte mevcut huzur ortamını devam ettirmek için çalıştıklarını vurgulayan Sezgin şöyle devam etti;

“Temmuz ayından bu yana yürütmüş olduğum Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimlik görevinde elimden geldiğince siz kıymetli mesai arkadaşlarımın huzurla ve mutlulukla çalışması için çaba sarf ediyorum. Daha önce düzenlemiş olduğumuz organizasyonlarda da gördüm birlikteliği bugün burada da görüyorum. Sizler mutlu ve huzurlu bir şekilde çalıştığınızda hastalarımıza da daha iyi hizmet vereceğimizi biliyorum ve elimden geldiğince Başhekiminiz olarak ben ve tüm ekibimle bu huzur ortamını devam ettirmek için çalışıyoruz. Sizleri böyle coşkuyla ve kalabalık şekilde gördüğümüzde bizlerde daha güzel ve daha iyi şeyler yapmak için motivasyonumuzu biraz daha yükseltiyoruz. Sözlerime son verirken tekrardan buraya katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Tüm ebe ve hemşire arkadaşlarım için 'iyi ki varsınız' diyorum”

Çarşamba Devlet Hastanesi Personelinin Pandemi sonrası birlik ve beraberlik proğramına, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım ve Çarşamba İlçe Sağlık Müdürü Özer Özen de katıldı.

için düzenlenen programa katıldı.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN