Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-03-2018 08:58   Güncelleme : 13-03-2018 08:58

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz CHP atakum gençlik kolları başkanını ne yapacak!

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz’ün CHP Atakum Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk’ün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağır bir şekilde eleştirmesi karşısındaki sessizliği parti içinde eleştirilere maruz kaldı.

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz CHP atakum gençlik kolları başkanını ne yapacak!

Samsundasecim.com’un dünkü haberinde haberinde, CHP Atakum Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk‘ün, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nu ağır eleştirileri ve adeta meydan okuması bütün çıplaklığıyla ortaya konmuştu.

Akcagöz’ün genel başkanını eleştiren ve Kılıçdaroğlu’nun rakibi Muharrem İnce’yi destekleyen gençlik kolları başkanını partiden ihraç edip etmeyeceği merak ediliyor.

AK Parti ve MHP de dahil Samsun’da eleştirmediği siyasetçi kalmayan Akcagöz’ün, Kılıçdaroğlu’nun Tüzük Kurultayı’nda, “Ben yoksam parti de yok’ diyen arkadaşlar, kapı burada gidebilirler” sözlerine karşı “Unutulmasın ki bu parti kimsenin babasının malı değil. Genel Başkan dahi olsa bir gün gelip o koltuktan inecektir” diyen CHP Atakum Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk hakkında uygulayacağı yaptırımın bir samimiyet testi hüviyeti taşıyacağı konuşuluyor.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook profilinin Kılıçdaroğlu’nun kongredeki rakibi Muharrem İnce ile çekilmiş bir fotoğrafını koyan Öztürk, birçok paylaşımında da İnce’yi desteklediği görülüyor.

 “Unutulmasın ki bu parti kimsenin babasının malı değil. Genel Başkan dahi olsa bir gün gelip o koltuktan inecektir” diyerek Kılıçdaroğlu’na meydan okuyan Öztürk, Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı yaptığı bir partide gençlik kolları başkanlığı yapıyor.

GENEL BAŞKANINI AK PARTİ GENEL BAŞKANINA BENZETTİ

Cumhuriyet ve demokrasi düşmanlarıyla mücadele edilen kritik bir süreçten geçtiklerini söyleyen Öztürk, “Böylesi önemli bir süreçte CHP Lideri Kılıçdaroğlu’yla yaptığı son açıklamada aynı fikri paylaşmıyoruz. Hassas ve kritik bir süreç içerisinde, bu denli keskin ve sert söylemleri demokrasinin neferi olduğunu iddia eden partimizin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yakıştıramadık. Bizler ki referandum sürecinde yaptığımız çalışmalarda ‘Atakum’u seven herkes bizim fahri üyemizdir’ sloganıyla sokak sokak cadde cadde memleketimizin insanları ile görüştük. Bir partinin hem de demokrasinin son kalesi olan CHP’nin genel başkanına tabiri caizse ‘Kapı göstermek’ kesinlikle yakışmadı. Unutulmasın ki bu parti kimsenin babasının malı değil. Genel Başkan dahi olsa bir gün gelip o koltuktan inecektir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu söylemi yıllardır eleştirdiğimiz iki sene üst üste ‘Yılın diktatörü’ seçilmiş Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemlerine benzedi. CHP Atakum Gençlik Kolları olarak bu davranışı kınıyoruz ve kesinlikle kabul etmiyoruz” diye konuşmuştu.

Kaynak: samsundas

adminadmin