Spor
Giriş Tarihi : 31-01-2015 16:30   Güncelleme : 31-01-2015 16:30

Çorum Belediyespor'da transfer çalışmaları

ÇORUM (AA) - Spor Toto 3

Çorum Belediyespor'da transfer çalışmaları

ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor, aynı grupta mücadele eden Tuzlaspor'dan Recep Berk Elitez'i kiralık olarak renklerine bağladı. 

Kulüp tesislerinde düzenlenen törende konuşan Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, teknik heyetin isteği ve takımın ihtiyaçları doğrultusunda 4 oyuncu transfer ettiklerini anımsatarak, yönetim olarak üzerilerine düşeni yaptıklarını, artık sözün sahada mücadele eden teknik heyet ve futbolcularda olduğunu söyledi.

Tuzlaspor'dan kiralanan Recep Berk Elitez’in genç bir futbolcu olduğunu, Fenerbahçe A takımında forma giydiğini belirten Gül, "Genç futbolcumuza güveniyoruz. Bir çok kulüpte kiralık olarak forma giydi. Kendisini ispat etmek ve forma giymek için 3. lige transfer oldu. Biz üzerimize düşeni yaptık. Artık söz sahada futbolcularımız vereceği mücadeleye ve taraftarların onlara katkısına bağlı" diye konuştu.

Yeni transfer Recep Berk Elitez de Çorum’un kendisi için yabancı bir yer olduğunu, tercih yaparken zorlandığını ancak geldiği andan itibaren gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi.

3. Lig 1. Grubu yakından tanıdığını ifade eden Elitez, "Puan durumunda iyi yerdeyiz ve fikstür avantajımız var. Tüm rakiplerimizle kendi sahamızda oynayacağız. Bunu iyi değerlendirdiğimiz takdirde sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Bana güvenen başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Elitez, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Çorum Belediyespor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Çorum Belediyespor, sezon sonunda doğrudan 2. Lig'e yükselebilmek adına güçlendirmeye çalıştığı kadrosuna dana önce de 2. Lig ekibi TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan Berat Ali Genç ile 3. Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşa'dan Emrah Akar ve Ankara Demirspor'dan Fatih Kanat'ı katmıştı. 

adminadmin