Güncel
Giriş Tarihi : 12-02-2015 22:00   Güncelleme : 12-02-2015 22:00

Çorum PMYO yatırım programına alındı

ÇORUM (AA) - AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Polis Meslek Yüksek Okulu'nun (PMYO) Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yatırım programına alındığını bildirdi

Çorum PMYO yatırım programına alındı

ÇORUM (AA) - AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Polis Meslek Yüksek Okulu'nun (PMYO) Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yatırım programına alındığını bildirdi.

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, 50'inci hükümet döneminde, 21 yıl önce ihalesi yapılan ancak çeşitli nedenlerden dolayı tamamlanamayan PMYO'nun, "sil baştan" projelendirilerek Çorum'a kazandırılacağını belirterek, yer tahsisi ve ihalesi gerçekleştirilen PMYO'nun Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2015 yılı yatırım programına alındığını ifade etti.

Yaklaşık bir ay önce Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’i ziyaret ederek, PMYO başta olmak üzere kentteki diğer yatırımlar için destek istediklerini anımsatan Uslu, şunları kaydetti:

"Başarılı hizmetlerini yakından tanıdığımız ve takip ettiğimiz Genel Müdürümüz taleplerimizi, öncelikleri dikkate alarak değerlendireceklerini, en kısa zamanda sonuçlandıracaklarını ifade etmişlerdi. Girişimlerimiz ve Genel Müdürümüzün de destekleriyle Çorum PMYO, Uğurludağ ve Dodurga İlçe Emniyet Amirlikleri hizmet binaları, polis merkezi amirlikleri ve polis lojmanları yatırım programına girdi. Yüksek Okulumuz ile Uğurludağ İlçe Emniyet Amirliği hizmet binasının yer tahsis işlemleri yapıldı. Dodurga ilçemizin ise yer tahsis süreci sonrası çalışmalar başlatılacaktır. Diğer taleplerimizin de takibini sürdüreceğiz." 

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının da 2015 yılı ödeneği ile tamamlanacağını dile getiren Uslu, tüm yatırımların hayırlı olması temennisinde bulundu. 

adminadmin