Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-06-2020 14:27   Güncelleme : 30-06-2020 14:27

Çözüm Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Akça Rektör Aydın’a Ziyaret

Çözüm Eğitim Kurumları Genel Müdürü, Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı ve aynı zamanda Cihannüma Derneği Genel Başkan Vekili Ahmet Akça, beraberindeki heyet ile birlikte Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

Çözüm Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Akça Rektör Aydın’a Ziyaret

Samsun’daki eğitim ve öğretim faaliyetleri çalışmalarına dair istişarelerde bulunulan ziyarette, kurumlar düzeyinde gerçekleştirilebilecek iş birlikleriyle ilgili olarak fikir alışverişi yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aydın, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa yapılacak çalışmalarda üniversitenin rehber kimliğiyle yer alabileceğini ifade etti. “Sayın Ahmet AKÇA’nın üst yönetiminde yer aldığı kurumların ilimizde yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar bizim için önemlidir,” diyen Rektör Aydın, “Nitelikli Toplum İçin Nitelikli Üniversite” düsturuyla faaliyetlerini yürüten Samsun Üniversitesi’nin Samsun için kalıcı ve kayda değer faaliyetlere imza atmak istediklerini söyledi.

 

Rektör Aydın, nazik ziyaretlerinden dolayı Çözüm Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Akça ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN