Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-03-2019 15:00   Güncelleme : 28-03-2019 15:00

Cumhur İttifakı Atakum Adayı Zihni Şahin'e Hemşehri derneklerinden tam destek!

Bir gece önce Karadenizliler Gecesi'ne katılan, sabah ise Ordulular ile kahvaltıda buluşan Başkan Zihni Şahin, "Atakum için büyük hedeflerimiz var. Sizlerle birlikte, şeffaflık ve ortak akıl ile başaracağız" mesajı verdi

Cumhur İttifakı Atakum Adayı Zihni Şahin'e Hemşehri derneklerinden tam destek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Başkan Adayı Zihni Şahin, önce Karadenizliler Gecesi'ne katıldı, bir gün sonra ise kahvaltıda Ordu Sevgi Derneği üyeleriyle buluştu. Başkan Zihni Şahin, her 2 buluşmada hemşehrilerine, "Sizlerle birlikte, şeffaflık ve ortak akıl ile Atakum'u büyük hedeflere taşıyacağız" doedi.

KARADENİZLİLER GECESİ'NDE HORON RÜZGARI

Başkan Zihni Şahin, beraberinde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte Yalı Kafe'de düzenlenen Karadenizliler Gecesi'ne katıldı. Kemençe eşliğinde horona eşlik eden Zihni Şahin, "Gençlerin enerjisi bizlere de enerji verdi. Var olun gençler" yorumunda bulundu.

'ORDULULARLA ORTAK GELECEĞİMİZ...'

Zihni Şahin, sabah ise Ordu Sevgi Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Yaşamlarını Samsun'da sürdüren çok sayıda Ordulunun katıldığı kahvaltıyla ilgili olarak Başkan Şahin, "Ordulu hemşehrilerimizle Atakum'daki ortak geleceğimizi konuştuk. Bugün bizleri bir araya getiren Ordu Sevgi Derneği Başkanı Hasan Varol ile Kumrulu hemşehrimiz Kemalettin Kumru'ya gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN SEFERBERLİK

Başkan Zihni Şahin, her 2 etkinlikte yaptığı konuşmalarda ise bazı projelerini anlattı ve tüm katılımcılardan 31 Mart Seçimleri'nde destek istedi. "Atakum için büyük hedeflerimiz var. Sizlerle birlikte, şeffaflık ve ortak akıl ile başaracağız" mesajını veren Zihni Şahin, kısaca şunları söyledi:

"Sosyal belediyecilik anlayışımız kapsamında, hanesinde engelli bireyi bulunan ailelerimiz düğün, nişan, sünnet, cenaze, mevlid ve pazar alışverişleri gibi zaruri durumlardaki ziyaretleri nedeni ile engelli bireylerine rahatlıkla bırakabilecekleri ve için de uzman görevlileri bulunan engelli hizmet merkezi kurulacak. Atakum cadde ve sokaklarında engelli vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmeleri, yaya ulaşımlarını en kısa yoldan ve en sorunsuz şekilde tamamlayabilmeleri için kaldırımlarımız, bina girişlerimiz ve yol tasarımlarımız 'Engelsiz Atakum Projesi' kapsamında düzenlenecek.

EL EMEĞİ KURSLARI ve E TİCARET

Meslek edindirme kursları ile evlerde kadınlar tarafından yapılan el emeği göz nuru ve mahalli ürünlerin sergilenip satılması ve e ticaret sistemi kurularak internet üzerinden de satışların yapılması sağlanacak. Kuracağımız bu sistem ile kadınlar ve genç kızlarımıza aile ekonomisine ve kendilerine ekonomik katkı sağlayacağız.

MOBİL SAĞLIK TARAMALARI

Mahallelerimizde, özellikle kırsal alanlardaki mahallelerimizde mobil sağlık araçlarımız görevlendirilecek. Sağlık ekiplerimiz, vatandaşlarımızın özellikle göz ve diş sağlığı taramalarını eksiksiz ve düzenli olarak yerine getirecek. Ayrıca ilçe genelindeki okul ve ibadethanelerimizin bakım, onarım ve temizlik gibi ihtiyaçları belediyemiz tarafından gerçekleştirilecek."

adminadmin