Video Haber
Giriş Tarihi : 14-11-2017 13:00   Güncelleme : 14-11-2017 13:00

Diriliş Ertuğrul 95.bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul bey obaya dönebilecek mi!

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 95.bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Son bölümü yine olay olan Diriliş Ertuğrul 95 bölüm fragmanı yine nefes kesti. Ertuğrul Oba'nın ayaklanması sırasında geri döndü. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Ares'in hain planı gerçekleşecek mi? İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul 95.bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul bey obaya dönebilecek mi!

Son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölümü merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 95.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izleyenleri heyecanlandıran Diriliş Ertuğrul 95.bölümü yine nefes kesecek. Ertuğrul, düşmanların üstünde kabus olmaya devam ediyor... Peki Diriliş Ertuğrul 95.bölümünde neler olacak? Köle tüccarı Simko’nun elinde esir olan Ertuğrul, Pitho ve diğer kölelerle birlik olup Simko’nun elinden kurtulmayı başarmıştı. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve tüm merak edilenleri

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 95.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 15 Kasım çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 95.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya, bu kez Aksakallılar’ın görevlendirdiği Atsız ve yiğitleri yetişmişti. Yaşanan çarpışmada Ertuğrul ve köleler kurtulmuş, Simko ise kaçmıştı. Ertuğrul, Simko’yu yakalayabilecek mi? Atsız’la olan dostlukları nasıl gelişecek? Kurtulan Ertuğrul’un yeni hedefi ne olacak? Kendisine tuzak kuranı öğrenebilecek mi? En önemlisi de, obasına dönebilecek mi?

Bahadır tarafından omzundan hançerlenen Turgut’un tepkisi ne olacak? Çavdarlar ile Kayılar arasındaki ilişkiler bundan sonra nasıl gelişecek? Aslıhan Hatun ile Turgut, olanlar karşısında nasıl tavır gösterecek? Köpek bu gelişmeleri nasıl kullanacak?

Hanlı Pazar’ı satıp göç etmeye karar veren Dündar Bey, pazarın satışı için Aslıhan Hatun’un amcası Bahadır Bey’le anlaşmıştı. Toyda bey seçilir seçilmez pazarı Bahadır Bey’e satacağını söyleyen Dündar Bey amacına ulaşabilecek mi? Toyda kim bey seçilecek? Dündar Bey’in kararlarının ikilik çıkardığı Kayı obasının gidişatı ne olacak?

Simko’nun adamı Anteus’u yakalayıp öldüren Ares, ondan Simko ile Ertuğrul’un mağaraya geleceklerini öğrenmişti. Simko ile Ertuğrul’u mağarada bekleyen Ares, onları öldürebilecek mi? Ertuğrul’un obasına dönmesini engelleyebilecek mi?

adminadmin