Video Haber
Giriş Tarihi : 30-11-2017 11:03   Güncelleme : 30-11-2017 11:03

Diriliş Ertuğrul 98.bölüm fragmanı yayınlandı! Turgut alp ölüyor mu?

Yeni bölümü izleyici tarafından merakla beklenen TRT 1 Diriliş Ertuğrul 98.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Ertuğrul’un bu bölümünde neler yanacak. İşte Diriliş Ertuğrul 98. bölüm tanıtımı ve detayları

Diriliş Ertuğrul 98.bölüm fragmanı yayınlandı! Turgut alp ölüyor mu?

Son bölümünde Turgut Alp ve Aslıhan hatunum zehirlenmesi izleyenleri adeta şoke etti. Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul’a meydan okuyan Bahadır Bey sonunu hazırlıyor. Peki Diriliş’in bu haftaki bölümünde neler yaşanacak. Turgut Alp ve Aslıhan hatun ölecek mi? İntikam yemini eden Ertuğrul bunu yapan haini bulacak mı? Sadettin Köpeğin kanlı planları sonucu Oba’nın durumu etkileyecek mi?  "Öfkemi taşımaya dağlar dahi takat getiremez" diyen Ertuğrul'un yeni hamlesi ne olacak? İşte her bölümü Farklı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 98.bölüm tanıtımı ve tüm merak edilenleri

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 98.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 06 Aralık çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 98.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul bey, Turgul Alp'in zehirlenmesinden sonra  şaşkına döner. Bu hainliği kimin yaptığını öğrenmeye çalışır. Oba'daki hain Ares'e yaşanan son gelişmelerin haberini gönderir.

Ares ise hain planları kurmaya devam eder. Sadettin Köpek ise panik halindedir. Bunun sebebi Aslıhan Hatun'un ölüm haberi olabilir. Bahadır Bey ise Ertuğrul'a bu bölümde meydan okur. Fakat Ertuğrul, sözleryile Bahadır Bey'e haddini bildirir.

Turgut Alp ve Aslıhan Hatun bu bölümde malesef ölebilir. Ertuğrul Bey bu hainliği yapanı bulmak için var güçüyle saldırır. Bahadır Bey artık ipin ucundadır. Çünkü Ertuğrul Bey bu sefer affetmeyecektir.

Sadettin Köpek ise hain planlarının ardında köşesine çekilmiş beklemektedir. Oba'daki iç karışıklı büyük huzursuzluğa sebebiyet vermektedir. Ares ise bu olaylardan dolay zevkten dört köşe olmuştur.

"Öfkemi taşımaya dağlar dahi takat getiremez" diyen Ertuğrul'un yeni hamlesi ne olacak?

adminadmin