Eğitim
Giriş Tarihi : 17-12-2020 11:51   Güncelleme : 17-12-2020 11:51

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir’den Ebubekir Sofuoğlu’na Sert Tepki!

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir Ebubekir Sofuoğlu’nun üniversiteler hakkındaki sözlerinden dolayı özür dilemesi gerektiğini kaydetti.

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir’den Ebubekir Sofuoğlu’na Sert Tepki!

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir, bir televizyon programında “üniversiteler fuhuş yuvası olmuştur” diyen Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Ebubekir Sofuoğlu'na sert tepki göstererek, “Bu ifadeleri şiddetle kınıyorum bu iftira dolu ve yanına Cumhurbaşkanımızı da alet etmesini de şaşkınlıkla karşılıyorum. Üniversiteler asla ve asla bir fuhuş yuvası olarak değerlendirilemez” dedi.

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir şöyle devam etti;

“Bir kaç kötü ve istisnai örnek üzerinden tüm üniversite öğrencilerinin zan altında bırakılması asla kabullenilemez.

Her akşam bir kanalda hem de üniversitenin verdiği unvanı ve kimliği de kullanarak üniversiteleri zan ve töhmet altında bırakmak hiç bir akla, mantığa uymadığı gibi tevili de mümkün değildir.

 

ÖZÜR DİLESİN

Kişinin fikri neyse zikri odur ki bu öğretim üyesi ilimle, insanla uğraşmak yerine çamur atmayı, tüm üniversiteleri, çevresini ve özellikle öğrencilerin tümünü zan altında bırakmak gafletine düşmüştür.

Mensubu olduğum üniversitem ve tüm üniversite camiası adına bu iftiranın sahibi Prof. Dr. Sofuğlu'nu protesto ediyor, özür dilemeye davet ediyorum”

Recep YAZGANRecep YAZGAN