Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-02-2021 09:32   Güncelleme : 15-02-2021 10:29

Eminevimden Uzak Durun!

Emin Evim’in 560 Kurtköy otel projesinde 6 yıldır tapularını alamayan iştirakçiler seslerini duyurabilmek için sosyal medya platformu ve watsap grubu kurdular.

Eminevimden Uzak Durun!

Emin Evim ile yaptıkları görüşmelerde kendilerine tapu vermeyecekleri söylenen yaklaşık 250 kişi haklarını arayabilmek için sosyal medya platformu whatsap gurubu kurarak haklarını alabilmek için mücadeleye başladı.

Haklarını arayabilmek için hukuki mücadele de başlatacaklarını kaydeden Emin Evim mağdurlarının sosyal medyaya akseden mağduriyet ve şikayet paylaşımlarının bazıları şöyle;

“Eminevimden uzak durun. 560 Kurtköy otel projesinde 6 yıldır tapu bekliyoruz. Bize en son tapu vermeyeceklerini söylediler. Çerez parasına bizden geri almaya çalışıyorlar ve kiraya da zam yapmayacaklarmış Anlayacağınız 2. Jet Fadıl vakası.”

“Eminevim’den 2014 yılında aldığım otel hisselerinin tapusunu yıl 2021 olmasına rağmen alamadım Eminevime güvenmenin bedelini çok ağır ödüyorum Kapısının önünden geçmeyin”

“Eminevim 560 projesinden 6 yıl önce almış olduğum hissemin tapuus hala verilmediği gibi Emin evim konut projesini otel projesine çevirip Mövenpick gruba sattı. Benim gibi yüzlerce kişi var , haklarımız gasp edildi, sakin güvenmeyin”

Recep YAZGANRecep YAZGAN