Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 30-11-2021 07:39   Güncelleme : 30-11-2021 07:39

Erkeğe Şiddete Hayır!

Haddini bilen KADIN gibi kadınları ve kadına hak ettiği değeri verecek ADAM gibi adamları doğurmak da, yetiştirmek de eğitmek de kadınların elinde ve sorumluluğunda.

Erkeğe Şiddete Hayır!

Bu nedenle gerek nefsi ve dünyalık beklentileri-öncelikleri, gerekse şeytanın onları aldatması sonucu evladını gereği gibi yetistir(e)meyen, anneliğin sorumluluğunu hakkıyla yerine getir(e)meyen kadınlar sadece kendi evlatlarına değil, zincirleme reaksiyon ile torunlarına, torunlarının çocuklarına ve dolaylı da olsa vatanına, milletine ve devletine zarar veriyor, hatta ihanet ediyor.

Bugünün ŞEREFSİZ, KATİL, VATAN HAİNİ, ERKEKLERİN ve YALANCI, ŞİRRET, İFTİRACI, SÜRESİZ NAFAKA DESTEKCİSİ, ZENGİN ERKEK AVCISI, FEMİNİST, AHLAKSIZ, HATTA ZİHİNLERİ FAHİŞELEŞMİŞ KADINLAR'ın müsebbibi bir-iki-üç-beş nesil önce anne olan kadınlardır.

Çünkü;

Toplum kadınlar ve erkeklerden oluşur

Şu ana kadar YOK veya VAR (güçlü, başarılı ve kalıcı) olmuş bütün TOPLUMLARIN TEK MİMARI GEÇMİŞTE ANNE OLAN KADINDIR.

Kadın düzgün, işinin ehli, ahlaklı, namuslu, Müslüman ve gerçekten kocasına yar, evlatlarına ana olursa o kadınların büyüttüğü çocuklarda, o çocukların kurduğu düzen de adil ve hayırlı olur.

Aksi taktirde ise ilk etapta  ve kısa vadede o kadınlar ve aileleri, uzun vade de ise TOPLUMLAR, MİLLETLER ve DEVLETLER İCİN FELAKET ve YIKILMA KAÇINILMAZ BİR SONUÇ OLACAKTIR.

Tıpkı şu anda dünyada ve ülkemizde olduğu gibi...

Müslüman Türk toplumun yeniden güçlenmesi,  şahlanması, mazlumların ve masumların hamisi, yeniden zalimlerin korkulu rüyası olması veya başkalarına köle, şamar oğlanı olması veya tarihten ve haritadan silinmesinin en büyük sebebi bu milletin gelecek nesillerini doğuracak ve yetiştirecek kadınlarımız olacaktır.

Mevcut kadınlarımızın geneline ve hükümetin kadin ve aile konusunda yaptığı hatalı icraatlara (çalışan kadınlara teşvik, İstanbul Sözleşmesi, 6284, toplumsal cinsiyet eşitliği, süresiz nafaka vb) ve kadınları tabulaştıran yasalara baktığımızda milletimiz ve devletimiz icin durum hiç de iç açıcı görünmüyor.

Özellikle son 20 yıldır Soros’un beslemesi medya ve STK lar üzerinden yürütülen sözde kadına şiddet operasyonu ve FETÖ’nün Ak Parti hükümeti içine sızdırdığı hainlerin önerisi ve desteği ile çıkartılan kanunlar ve kadınları çalışma hayatına katılmaları için teşvik eden yasaların ilk hedefi Türk Aile Yapısını bozarak gelecek nesilleri yetiştirecek Müslüman Türk kadınının yeni Alpaslan’lar, Fatih’ler Kanuniler, doğurma olasılığını ortadan kaldırarak kurdukları zalim düzenin devamını sağlamaktır.

Maalesef bu konuda başarılı da oldular.

Son 10-15 yıldır kadınların büyük bir bölümü evde yavrularını yetiştirmek yerine çocuklarını daha 2-2.5 yaşındayken kreşlere terk ederek dışarıda karın tokluğu, makyaj malzemesi ve kıyafet parasına kapitalist sistemin sahiplerine kölelik yapayı tercih etti.

O kadınlar görünüşte iş hayatında kariyer yaparken ve para kazanırken, çocukları bekâr ve çocuksuz çocuk gelişim uzmanı, kreş annesi (!) sıfatlı başka kadınların ellerinde sevgisiz, merhametsiz ve imansız bir şekilde büyüdü, kimisi cinsi sapık, kimisi psikopat, kimisi de katil oldu.

Avukat olacağım diye evladının kreş köşelerinde büyümesine sebep olan ve o manyak oğlunun masum bir kızı sokak ortasında, hem de sebepsiz yere kılıçla katledecek kadar psikopatlaştığını fark etmeyen sözde annenin manyak oğlu gibi.

Sadece bu şekilde kreş köşelerinde büyütülen erkek çocukları psikopat veya sapık, bir başka ifadeyle toplum için problem ve zararlı oluyor zannediyorsanız yanılıyorsunuz.  

Sözde anaokullarında anne sevgisinden ve şefkatinden mahrum büyüyen kız çocuklarının büyük bir bölümü ya erkek ve aile düşmanı feminist, ya da koca katili oluyor. Tıpkı Samsun da polis kocasına 10 kurşun sıkan koca katili manyak Yasemin ÇİTİL gibi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN