Video Haber
Giriş Tarihi : 08-02-2017 10:04   Güncelleme : 08-02-2017 10:29

Ertuğrul, ural'ı infaz edebilecek mi!

TRT 1 ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Candar Bey, oğlu Ural'ın idam kararına çarptırılmasının ardından fenalaşır. Artık kaçınılmaz son çok yakındır. Diriliş Ertuğrul 76. bölümde Ertuğrul, Ural'ı infaz edecek.

Ertuğrul, ural'ı infaz edebilecek mi!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamı yeni bölüm ile ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul, Ural'ı infaz edecek midir? Yaşanan tüm çabalara rağmen idam kararından kurtulamayan Ural'ın durumu babas Candar Bey'i derinden yaralayacaktır. 

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Cengiz Çoşkun, Nurettin Sönmezi Cavit Çetin Güner, ve Kürşat Alnıaçık gibi usta isimler yer alıyor. Diriliş Ertuğrul yepyeni bölümüyle 8 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00'da izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Ural layık olduğu şekilde kafesli çadırda zincirle bağlanmış idamını beklemektedir. Vasilyus, Helena'yı kandırmıştır ve babasından kalan gücü artık kendi üzerine toplamıştır.

İKİ OBA SAVAŞIN EŞİĞİNE GELDİ

Geçtiğimiz bölümünde fenalaşan Candar Bey idamı durdurmak için aceleyle meydana koşar. Ertuğrul bey Ural'ı idam etmek için bıçağını bilemeye başlamıştır. Candar bey oğlunun idam edilme kararı için Aliyar'ı suçlar ve tokat atar. İki oba arasında savaş artık çıkmak üzeredir.

ERTUĞRUL İDAMI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Sadettin Köpek yine her zaman olduğu gibi Ertuğrul beyi durdurmak için planlar yapar. Ural artık idam olmak üzere, ne kadar engellenmeye çalışılsa da Ertuğrul idamı gerçekleştirecek.

Öte yandan Aliyar Bey, tabutun başında ölen isim için gözyaşı döker. Ancak bu isim Ural değil. Ölen ismin Kutluca olduğu sosyal medyada konuşulanlar arasında.

adminadmin