Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 17-08-2020 13:08   Güncelleme : 17-08-2020 14:21

Etrafınız Boşalıyor Reis’im!

Etrafınız Boşalıyor Reis’im!

Etrafınızda işe yarayan insanları sayısı hayli az, eğer fazla olsalardı bir şekilde hayra vesile olsun diye dile getirdiğimiz düşüncelerimiz de size ulaşacaktı.

İlginçtir 47 kişilik Adalet Hukuk Komisyonu aralarında bir muhterem hoca seçip Külliyeden sizinle görüşmek için randevu talep ediyorlar, o hocamız bile size ulaşamadı, haberiniz olsun. Yani seçkinlerin seçkini kapınızdan geri çevrildi. Gerekçesi daha ilginç “Cumhurbaşkanına ne diyeceksiniz?” sorusunu cevaplamadığı için.

Kanaatim o ki yakınızda BİR seveniniz varsa uzağınızda BİN seveniniz var. Sakın ola sevenlerinizi üzmeyin, onlara selam gönderin. Onlardan biri de bilinen şahsiyetlerden Abdurrahman Dilipak’tır, ama benim gibi kavli, kalbi, fiili olarak yaptığınız hayırlı işlere dua eden, yanlışlarınıza şerh koyan hakiki dava adamları da vardır.

Dilipak için yaptığınız kınama Ak Parti tabanında birçok değerli şahsiyeti üzdü, bunu bizzat müşahede edenlerden biriyim, gelen telefonlardan, sosyal medyada yapılan yorumlardan biliyorum.

Mesela geçenlerde Diyarbakır’a gelip sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir değerlendirme yapan birkaç danışmanlarınız olmuştu. Toplantıyı Ayhan Ogan idare ediyordu. Konuşmalarında, yazılarında sizi 3.Ömer olarak değerlendiren İş adamı, Siyasetçi Mahmut Şimşek’e konuşmasından dolayı saygısızlık yattı, bir de duyduk ki o da sizin başdanışmanınız olmuş, işte sizi yanlış bilgilendiren bu zevat bizleri üzüyor.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN