Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 25-02-2023 14:18   Güncelleme : 25-02-2023 14:18

Ey Müslüman Türk Kardeşlerim...

Büyük insanların, davaların, devletlerin ve milletlerin imtihanı da çok zor ve çok büyük olur. Bu nedenle de mensubu olduğumuz Müslüman Türk milleti de büyük bir millet olduğu icin Şeytanın ve onun yeryüzünde ki p*çlerinin asal hedefi Milletimiz ve devletimizdir.

Ey Müslüman Türk Kardeşlerim...

Unutmayınız ki içinde bulunduğumuz Türk Devleti, Milleti, coğrafya ve süreç HAK ile BATIL arasında ki EZELİ ve EBEDİ savaşın merkezinde ve bununla bağlantılı olarak da tasrih boyunca büyük devletlerin ve milletlerin muhatap olduğu büyük imtihanların parçası.

Batılın safında yer alan zalimler bu coğrafyayı ve bu topraklarin insanlarını tanrıları seytana kurban etmek, Şeytanın  adını yeryüzünde hakim kılmak icin her türlü hileyi, kahpeligi ve p*stluğu yapmaktan çekinmiyor.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN