Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 22-08-2020 13:11   Güncelleme : 22-08-2020 13:11

Fatih, Ayasofya Camii, Reis, D. Gaz, Turan

Fatih, Ayasofya Camii, Reis, D. Gaz, Turan

Türkiye açık ve kripto vatanseverleriyle, vatan hainleriyle 21.08.2020 Cuma gününü merak ve heyecanla beklediği kadar hiçbir şeyi ve günü beklememişti.

Nihayet beklenen gün ve saat geldi çattı, Reis O haşmetli görünüşü ve yüreğinden gelen samimiyet, İmanından, Rabbine olan inancından aldığı güven ve cesaret ile kendisine güvenen ve inanan ülkemin fedakâr, vatansever, imanlı vatandaşlarını sevindiren, Adı bizden, zihniyeti, zürriyeti yabancı, tasması harici zalimlerin elinde açık ve kripto vatan hainlerini üzen

“Arayanların hepsi aradığını bulamaz ama, bulanlar sadece arayanlardır… Karadeniz de sondaj çalışması yapan FATİH isimli gemimiz 320 milyar m3 lük D. Gaz tespit etti”

İfadeleriyle o büyük müjdeyi verdi. Normal şartlarda “ Elhamdulillah, Ben Vatansever Müslüman Türk’üm” diyen herkesi mutluluktan havalara uçuran, sevinç gözyaşları döktüren, şükür secdelerine ve, namazlarının kılınmasına sebep olan haberin müsebbibi Fatih’in sondaj kulesi TV ekranlarında ve Sosyal Medyada köşe tutmuş kriptolara fena batmış olmalı ki bu itler hep bir ağızdan bu kutlu muştu öncesinde ve sonrasında “Türkiye D. Gaz ve Petrol bulsa ne, bulmasa ne, halk aç, aç, petrol halkın karnını doyurmuyor” vb  sözlerle Reis’in müjdesini küçümsemek, itibarsızlaştırmak için af kurmaya, içlerinde ki ifrazatı (b*ku) dışarı saçmaya başladılar.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN