Eğitim
Giriş Tarihi : 21-06-2021 09:45   Güncelleme : 21-06-2021 09:45

Final Akademi Tema Gönüllüsü Oldu

Samsun İlkadım Final Akademi Fen ve Anadolu Lisesi tüm öğrencileri ile birlikte TEMA Gönüllüsü olarak Okul Tabelası almaya hak kazandılar.

Final Akademi Tema Gönüllüsü Oldu

İlkadım Final Akademi Fen ve Anadolu lisesi öğrencilerinin tamamının TEMA Gönüllüsü olmasıyla birlikte TEMA Vakfı’ndan gönderilen Okul Tabelası için tören düzenlendi.Törene Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, İl Müdür Yardımcısı Tevfik Akçay, Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Şinasi ERTAN, TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman ÖZAY, İl Temsilci Yardımcısı Yusuf Dursun DURMUŞ, TEMA Vakfı İlkadım Çiftlik Mahalle Sorumlusu Ayten AYRIÇ ve Samsun Üniversitesi Genç TEMA Başkanı Yaren Deniz DURMUŞ katıldı.

Törende konuşan Leman Özay ‘’Sizlerin desteği ile 1992’den beri Toprak Dedemiz Hayrettin Karaca ve Yaprak Dedemiz Nihat Gökyiğit’in izinde çevreye gönlümüzü veriyoruz.Artık sizler de birer doğa gönüllüsü oldunuz.Aramızahoşgeldiniz’’ diyerek öğrencileri selamladı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının faaliyetlerinden söz ederken ‘’Sizler geleceğin en önemli bireylerisiniz.TEMA Gibi STK’lara verdiğiniz destekten dolayı hepinizi kutluyorum’’ dedi.

Yaklaşık 450 öğrencinin tamamının gönüllü olduğu okulun Okul Tabelasını Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ve TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman Özay, okul kurucu müdürü Doğan Kaya’ya takdim ettiler.Öğrencilerin gönüllülük sürecinde yardımcı olan Müdür Yardımcısı Esra Şahin ve  Kurucu Müdür Doğan Kaya’ya desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Recep YAZGANRecep YAZGAN