Spor
Giriş Tarihi : 23-05-2023 13:42   Güncelleme : 23-05-2023 13:42

Futbol Türkiye Finalleri Açılış Seremonisi Yapıldı

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Gençler Futbol Türkiye Finalleri Samsun’da başladı.

Futbol Türkiye Finalleri Açılış Seremonisi Yapıldı

 

22-26 Mayıs tarihleri arasında Kızlar İlkadım Suni Çim Saha, Erkekler ise Canik Millet Bahçesi Suni Çim Saha’da maçlarını oynacak.Türkiye Finallerinin açılış seremonisi bugün İlkadım Suni Çim Saha’da düzenlendi. Seremoniye Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, Samsun ASKF başkanı Şener Aydın, TFFHGD Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, antrenörler ve futbolcular katıldı.

 

İL MÜDÜRÜMÜZ BAŞARI DİLEDİ

 

Açılış Seremonisinde konuşan İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, “ Kurtuluşun baş şehri olan tabiat cenneti Samsun’a hepiniz hoş geldiniz. Böyle bir organizasyonu şehrimize veren Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Şu anda Samsun’da futbol adına okul sporlarında Türkiye’nin en iyileri burada. Türkiye’nin en iyilerinin olduğu böyle bir organizasyonda bu güzelliği yaşatacak olan kıymetli sporculara ve sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca sizleri burada ağırlamaktan onur ve gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bütün takımlara başarı diler, iyi olanın kazanmasını temenni ederim” dedi.

 

16 TAKIM KATILDI

 

Erkeklerde Özel Canik Uğur Anadolu Lisesi, Antalya Spor Lisesi, Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi, Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Merter Final Anadolu Lisesi, Ruhi Sarıalp Spor Lisesi, Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi ve Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi şampiyonluk için sahaya çıkacak. Kızlarda ise Samsun Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi, Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi, Buca Atatürk Spor Lisesi, Demir Çelik Anadolu Lisesi, Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi, Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TOKİ Yahya Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Van Spor Lisesi birincilik kupası için mücadele edecek. Tüm takımlara başarılar dileriz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN