Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 16-06-2020 13:24   Güncelleme : 16-06-2020 13:35

Galatasaray Karadenizde Boğuldu!

Galatasaray Karadenizde Boğuldu!

İnşallah bir gün Süper Lig takımları arasında Samsunspor’u da yazacağız ama şimdilik olan takımlarla idare edeceğiz. Koronavirüs nedeniyle Lige verilen ara bitti ve müsabakalar seyircisiz de olsa oynanmaya başladı.

Koronavirüs bir bakıma Galatasaray’ı şampiyonluktan etti diyebiliriz çünkü ara öncesi Cimbom iyi bir seri yakalamıştı, devam edebilseydi Ligi forse edebilirlerdi fakat önce seyircisiz maçta Beşiktaş’a kaybedilen iki puan ve son maçta Rizespor mağlubiyeti Galatasaray’ın şampiyonluk şansını bitirdi gibi.

Futbol bu her sonuç olabilir ama artık Trabzonspor ve Başakşehir, ikisi birden Galatasaray’a geçilmez diye düşünüyorum. Galatasaray üç puanın yanında Muslera ve Andone’yi tamamen, Donk ve Adem’i de ceza nedeniyle kaybetmiş durumda. Dolayısı ile Ligi 3. bitirmesi bile bence zor olacak. Muslera ve Andone’ye geçmiş olsun dileklerimi iletip bir an önce sahalara dönmesini temenni ediyorum.

Şampiyonluğa oynayan takımların ve Fenerbahçe- Kayserispor  maçlarını izledim. En kötü hakem Rizespor -  Galatasaray maçının hakemiydi ama Galatasaray hocası ve oyuncuları hakemden de kötüydü. 2-0 yenik duruma düşene kadar doğru dürüst atak bile yapamadılar.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN