Teknoloji
Giriş Tarihi : 05-09-2014 16:56   Güncelleme : 05-09-2014 16:56

Galaxy Note 4 Vodafone'a geliyor

3 Eylül’de Berlin, New York ve Pekin’de aynı anda düzenlenen “Samsung Unpacked” etkinliğiyle dünya lansmanı yapılan ve uzun zamandır merakla beklenen son teknoloji Samsung Galaxy Note 4, çok yakında “Vodafone Çok Satanlar Masası”ndaki yerini alacak.Samsung Galaxy Note ailesinin yeni amiral gemisi, ekran boyutunun yanında S-Pen işaret kalemi ile gelen gelişmiş S-Note özelliğiyle öne çıkıyor. Samsung Galaxy Note 4, 5.7 inçlik 2560x1440 çözünürlüklü WQHD sAMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. Yenilenmiş S-Pen kalem ile ekrana dokunmatik komut vermeyi ve el yazısı tanımayı kolaylaştıran Samsung Galaxy Note 4’te 2.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemci ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi bulunuyor. Telefonun 16 megapiksel kamerası, yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekmeye keyif katıyor. Selfie fotoğraflarda çıtayı yükselten, kalabalık grupların da aynı kareye sığmasını sağlayan, geniş açı çekimi destekleyen ön kamera ise 3.7 megapiksel çözünürlüğüyle dikkat çekiyor.Vodafone Cep Merkezleri’nde gerçek cihazlar üzerinden Samsung Galaxy Note 4 bizzat deneyimlenebilecek. Yeni Samsung, Her Şey Dahil Pasaport uygulaması sayesinde 4G’yi hizmete sunmuş olan İtalya, İspanya, Portekiz, Yunanistan ve Romanya’da 4G mobil interneti Red’lilere canlı olarak deneyimletebilecek.

Galaxy Note 4 Vodafone'a geliyor

3 Eylül’de Berlin, New York ve Pekin’de aynı anda düzenlenen “Samsung Unpacked” etkinliğiyle dünya lansmanı yapılan ve uzun zamandır merakla beklenen son teknoloji Samsung Galaxy Note 4, çok yakında “Vodafone Çok Satanlar Masası”ndaki yerini alacak.

Samsung Galaxy Note ailesinin yeni amiral gemisi, ekran boyutunun yanında S-Pen işaret kalemi ile gelen gelişmiş S-Note özelliğiyle öne çıkıyor. Samsung Galaxy Note 4, 5.7 inçlik 2560x1440 çözünürlüklü WQHD sAMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. Yenilenmiş S-Pen kalem ile ekrana dokunmatik komut vermeyi ve el yazısı tanımayı kolaylaştıran Samsung Galaxy Note 4’te 2.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemci ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi bulunuyor. Telefonun 16 megapiksel kamerası, yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekmeye keyif katıyor. Selfie fotoğraflarda çıtayı yükselten, kalabalık grupların da aynı kareye sığmasını sağlayan, geniş açı çekimi destekleyen ön kamera ise 3.7 megapiksel çözünürlüğüyle dikkat çekiyor.

Vodafone Cep Merkezleri’nde gerçek cihazlar üzerinden Samsung Galaxy Note 4 bizzat deneyimlenebilecek.

Yeni Samsung, Her Şey Dahil Pasaport uygulaması sayesinde 4G’yi hizmete sunmuş olan İtalya, İspanya, Portekiz, Yunanistan ve Romanya’da 4G mobil interneti Red’lilere canlı olarak deneyimletebilecek.

adminadmin