Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-04-2019 11:06   Güncelleme : 24-04-2019 11:06

Gayhaber’den Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz’e Destek!

Denizlilogspot üzerinden yayın yapan Gayhaber internet sitesi Akasyamhaber’in Samsun Baro Başkanı Avukat Kerami Gürbüz’e sorduğu soruyu gündemine alarak sitemizi hedef gösterdi.

Gayhaber’den Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz’e Destek!

Gay Haber’in “Akasyam Gazetesinden homofobi” başlığıyla verdiği haberimizde, ‘Samsun Barosunda LGBT Komisyonu kurulmasını hangi AYETE dayandırmaktadır’ diye sormuş ve şöyle devam etmiştik.

AVUKAT KERAMİ GÜRBÜZ BU SORUYA CEVAP VEREBİLECEK Mİ!

Samsun Barosunda Lezbiyen, Gey, Biseksüel ve Transseksüel Hakları Komisyonu kuran Avukat kerami gürbüz bu soruya cevap verebilecek mi!

Samsun Barosunda lezbiyen, gay, biseksüel ve transların (LGBT) hakları için baro bünyesinde komisyon kurulduğunu açıklayan Avukat Kerami Gürbüz, İstanbul Belediye seçimleri tartışmalarında Ekrem İmamoğlu yanında yer almasını ayetlerle destekleyen bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Samsun Barosu, 23 Mart'ta yapılan genel kurul toplantısında LGBT'lileri kapsayan Cinsel Ayrımcılığa Maruz Kalan Bireylerin Haklarını Korumak için komisyon kurulmasına karar vermişti.

"Genel kurul toplantısında bazı arkadaşlarımızdan cinsel ayrımcılığa maruz kalan ya da kalma ihtimali olan kişilerin haklarının korunmasın için bir komisyon kurulması teklif etti. Bizde kabul ettik” diyen Gürbüz, Samsun Barosunda LGBT Komisyonu kurulmasını hangi AYETE dayandırmaktadır?

adminadmin