Teknoloji
Giriş Tarihi : 17-08-2021 14:29   Güncelleme : 17-08-2021 14:29

Görsel Arama Platformları - E-Ticaret Ürünleri İçin Görsel Bul

İnternette ürünleriniz için en iyi görselleri bulmanıza yardımcı olan birçok görsel bulma platformu bulunmaktadır. Bazıları bu yazıda tartışılmaktadır.

Görsel Arama Platformları - E-Ticaret Ürünleri İçin Görsel Bul

 

Birçok dijital araç ve yenilik, kullanıcılarına sağladığı faydalar nedeniyle popülerlik ve başarı kazanıyor. Böyle bir aracada denir ters fotoğraf arama. Yüksek çözünürlüklü görselleri bulmanın başka birçok yolu vardır, ancak görsel arama ne tür bir görsel seçmek istediğinize dair bir fikriniz varsaen faydalı araçtır.

Yüksek Çözünürlüklü Görüntüleri Bulma Yolları

Arama Metinsel Arama

Geleneksel arama yöntemi, gerekli görüntüleri bulmak için sözcüklerin ve tümceciklerin kullanılmasını içerir. Ayrıca, metinsel arama ile bulunan görseller, her zaman bir kişinin bulmak istediği sonuçları vermez. Ayrıca, hakkında hiçbir şey bilmediğiniz veya arama çubuğuna hangi ifadenin uyacağını bilmediğiniz bir şeyi bulmak için gerekli görseli bulmak çok çaba gerektirir. Bu nedenle, zamanın ihtiyacı, kelimeler yerine görsel girdilerle şeyleri aramak için bir çözüm bulmaktı.

Görsele göre Arama

Arama Daha sonra geleneksel metinsel aramanın yerinibiraldı görsel bulucu , insanların diğer görsellere dayalı olarak görsel arama yapmasını sağlayan. Metin yerine diğer görsellere göre görsel bulmayı kolaylaştırır. Ayrıca, herhangi bir resim için daha iyi bir çözünürlük bulmak istiyorsanız, üzerinde bir fotoğraf araması yapın ve yalnızca ilgili resimleri değil, aynı zamanda farklı çözünürlük ve boyutlara sahip benzer resimleri de listeleyecektir.

Ürününüzle ilgili görseller arıyorsanız, fotoğraf araması, tüm bağlantıları açıp bulmak yerine ürünü satan web sitelerini araştırmanızı kolaylaştıran farklı web sitelerinden düşünebileceğiniz farklı görseller bulmanıza yardımcı olabilir. neye ihtiyacın var.

Ters Görsel Arama Platformları

Aşağıdakiler ,yapma imkanı sağlayan en çok oy alan ve ünlü platformlardır görsele göre arama.

1.Google Görsel Arama Lensi

Google, harika özellikleri ve basitliği nedeniyle bugünlerde en çok kullanılan tarayıcıdır. Herhangi bir resme sağ tıklayarak ve açılır menü listesinden seçeneği seçerek fotoğraf arama seçeneği sunar.

Bu, cihazınızdaki öğeleri indirme ve üzerinde arama yapma zahmetinden kurtarır, ancak web'deki herhangi bir resmi seçmenize ve web üzerinden bulduğu sonuçları listelemenize olanak tanır. Google, arama sonuçlarını görsel olarak benzer görseller, ardından görseli ve diğer ilgili materyalleri içeren bağlantılar gibi farklı bölümlere ayırır.

2.Reverseimagessearch.Com

Bu platform arama yapmak için her türlü girdi için alternatifler sunar. Ancak en önemli alternatif,yapmak için kullanılan fotoğraf arama prosedürüdür görüntüye göre arama. Bu araç, URL'leri veya fotoğrafların kendisini kullanarak fotoğrafları aramak için kullanışlı bir yaklaşıma sahiptir.

Bu en büyük yararı resim arama aracınınen iyi 4 arama motorundan bir resme karşı bilgi toplamasıdır. Bu resim bulucu , her tarayıcıyı birer birer ziyaret etmekten zaman kazandırır ve her seferinde ayrı ayrı resim arama işlevi görür. Bu,gerekli sonuçlar için özel tarayıcıları ziyaret etmekten zaman kazandırır ters resim arama  bu prosedür için en hızlı efektleri sunduğundan.

Her şey her zaman aradığınız tarayıcıda mevcut olmadığından, bir motordan sonuçların aranması sonuçları sınırlayabilir. Bu nedenle, böyle bir sistem, birden fazla platformda sonuç arayabileceğiniz ve aradığınızı bulmanızı kolaylaştıran kullanışlı bir sistemdir.

3.Bing Görsel Arama

Bing, fotoğraf aramayı kullanarak görselleri bulmak için de kolay bir yaklaşıma sahiptir. Aramayı gerçekleştirmek için görüntünün kendisini veya doğrudan URL'yi gerektirir. Bu, kolaylaştırır ve kullanıcının görüntüyü sisteme indirmesini engeller; bu, bazı durumlarda çok kritiktir çünkü bazı web siteleri kötü niyetlidir ve sisteminize zarar verebilir. Böylece doğrudan URL yöntemi, kullanıcıyı bu tür virüslerden ve kötü amaçlı yazılımlardan kurtarır ve fotoğraf arama işlevini çevrimiçi ağla sınırlı tutar.

4.Yahoo Resim Arama

Yahoo da uzun süredir insanlara hizmet veren ünlü bir arama motorudur. Ayrıca bu özelliği, google ile neredeyse aynı işlevselliğe sahip olan ancak aramayı çalıştırma prosedürü biraz farklı olan tarayıcısında tanıttı. Ayrıca, bu arama motorlarında farklılık gösteren en önemli şey, sonuç toplama yarıçapıdır. Bazı tarayıcılar, sosyal medya platformları ve diğer arama motorları dahil olmak üzere çeşitli alanlardan sonuç toplarken, bazıları sonuçları yalnızca kendi platformlarından listeler.

5.Pinterest

Pinterest, prosedürleri aynı tutarak platformundan elde edilen sonuçları listeler. İnsanların bir fotoğraf araması yapmak için bir adım gerçekleştirmesini kolaylaştırmak için her görüntünün karşısında bir simge sağlar.

Son Sözler:

Resim arama , e-ticaret platformunuz için ilgili görselleri bulmanın en başarılı yollarından biridir ve en çok oy alan tarayıcılarda ve uygulamalarda mevcuttur.

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN