Türkiye
Giriş Tarihi : 25-12-2014 23:01   Güncelleme : 25-12-2014 23:01

“GÜZEL ŞEHRİM VE SKODA’M” FOTOĞRAF YARIŞMASI’NDA İKİNCİ TRABZON OLDU

Skoda’nın Türkiye çapında düzenlediği “Güzel Şehrim ve Skoda’m” fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu

“GÜZEL ŞEHRİM VE SKODA’M” FOTOĞRAF YARIŞMASI’NDA İKİNCİ TRABZON OLDU
Skoda’nın Türkiye çapında düzenlediği “Güzel Şehrim ve Skoda’m” fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu.
Büyük ilgi gören yarışma sonunda Trabzon’dan Engin Uzun’un çektiği fotoğraf, facebook üzerinden yapılan oylama sonucunda ikinci oldu. Birinciliği Giresun’dan Yasin Şahin, üçüncülüğü ise İstanbul’dan Sultan İbiş kazandı.
Üç aşamada gerçekleştirilen yarışmaya, Edirne’dan Van’a, Ardahan’a, Antalya’ya ve Trabzon’a kadar birçok ilden birbirinden güzel çok sayıda fotoğraf katıldı.
Skoda otomobiliyle birlikte fotoğraf çekip yarışmaya katılanlar arasından ilk etapta 10 il finale kaldı. Final oylamasından sonra ise ilk üçe Giresun, Trabzon ve İstanbul illeri kaldı. Bu yarışmada Türkiye ikinciliği elde eden Trabzon’dan Engin Uzun, Skoda Octavia modeliyle çektiği fotoğrafla oldukça beğeni toplayarak rakiplerini geride bırakıp ikinci olmayı başardı.
Fotoğraf yarışmasında birinci olan yarışmacı 1 gece konaklamalı İstanbul gezisi, ikinci olan yarışmacı tablet ile ödüllendirilirken, üçüncüye ise bir fotoğraf makinesinin sahibi oldu. Kazanan yarışmacılar ile birlikte yarışmaya katılan illerin fotoğraflarına, Skoda Türkiye Facebook sayfasından ulaşılabiliniyor.
adminadmin