Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-06-2022 14:25   Güncelleme : 15-06-2022 11:27

Hangi Ülkücü Doktora Ambargo Uygulanıyormuş!

Samsun Üniversitesi'nde ülkücü doktorlara ambargo uygulanarak kadro verilmediği iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Hangi Ülkücü Doktora Ambargo Uygulanıyormuş!

Samsunetikhaber3.com haber sitesi bu iddiaları ‘Cumhur İttifakı'nda Üniversite Çatlağı!’ başlığıyla verirken, haberin devamında, “Samsun Üniversitesi'nde ülkücü doktorlara ambargo uygulanarak kadro verilmediği öne sürülürken, AK Parti'li bürokratlar için kişiye özel personel alım ilanları hazırlanarak kadro oluşturulduğu ileri sürülüyor” diye yazdı ama ambargo uygulanan ülkücü doktorun ismini veremedi.

KİM BU ÜLKÜCÜ DOKTOR

Haberde, çok sayıda ülkücü kimliğiyle tanınan doktorun Samsun Üniversitesi'nin alım ilanlarının kişiye özel maddelerle hazırlandığı gerekçesiyle üniversitede işe başlayamadığı, bu nedenle Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi ile ilişkilerini keserek özel hastanelere veya başka kamu hastanelere tayinlerini isteyerek gittikleri kamuoyuna yansıdığı da belirtilirken, nitelikli yayınları olmadığından üniversiteye girmeye ve kadro almaya yeterliliklerinin olmadığından hiç bahsetmedi.

Öte yandan birilerinin nitelikli yayınları olmadığından üniversiteye giremedikleri için ülkücü ayağına yatarak rektöre iftira atıp kendine menfaat devşirmeye çalıştığı iddiaları da gündeme gelmeye başladı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN