Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-05-2023 12:22   Güncelleme : 04-05-2023 12:22

Havzalı İkiz Ailesinden Erdoğan’a Büyük Destek

Seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerin çalışmalarını yoğunlaştırdığı bu günlerde Havzanın önde gelen ailelerinden İkiz ailesi Ak Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili adayı olan Yusuf Ziya Yılmaz’ı düzenlendikleri bir kahvaltı programı ile muhtarlar ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirdi.

Havzalı İkiz Ailesinden Erdoğan’a Büyük Destek

İlçede özel bir tesiste düzenlenen kahvaltı programı öncesi Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve İkiz ailesi adına Dursun İkiz Ak Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili adayı olan Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekileri karşıladılar.

 

Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir amaçlarının öncelikle Havza’ya ve bölgeye hizmet etmek olduğunu belirterek; “İlçemiz için çalışıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah 14 Mayıs tarihinde kazanacağımız yeni bir zafer ile yolumuza daha güçlü devam edeceğiz.” Dedi.

 

Ak Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili adayı olan Yusuf Ziya Yılmaz ise Türkiye Yüzyılı'nın sahibinin 84 milyon insanın olduğunun belirterek; “21 yılda geçen süreçte ülkemizi geleceğe hazırlamaya çalıştık. Milli ve yerli bir anlayışla her alanda çok büyük gelişmeler sağladık, kazanımlar elde ettik. Türkiye güçlü ve köklü bir devlettir. Tarihten gelen gücümüzle, birlik ve beraberliğimizle 14 Mayıs'ta Türkiye kazanacaktır. AK Parti hiç bir zaman ötekileştirme, ayrıştırma, kutuplaştırma taraftarı olmadı. Her zaman halkımızın ferasetine güvenmiştir. Ülkemizi zayıflatmak, kaosa sürüklemek için çabalayanlar demokrasi yarışında halkımızdan en büyük cevabı alacaktır” şeklinde konuştu.

 

Konuşmanın ardına Yılmaz STK ve Muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

 

Kahvaltı programı sonrası İkiz Ailesi adına bir açıklama yapan Dursun İkiz; “Kurulduğu günden bu yana ailecek yolumuzu bir tuttuğumuz Ak Partiye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak, onun kutlu davasında yanında olduğumuz göstermek adına çalışmalara katkı vermek istedik. Davetimize icabet eden başta Ak Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili adayı olan Yusuf Ziya Yılmaz’a ve diğer katılımcılara teşekkür ederim.” Dedi.

 

Düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili adayı olan Yusuf Ziya Yılmaz’ın yanı sıra Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grubu Başkanvekili Nihat Soğuk, İş İnsanı Ali İkiz, Önceki Dönem Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, Bakkal ve Bayiiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ömer Büyük, Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekpolat, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat, Türk Kızılay Havza Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu ve çok sayıda muhtar katıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN