Hiç bir kimse yeni bir algı operasyonu ile inananların ve cemaatlerin üzerinde oynanan çirkin, kalleşçe bir oyun ile seçime 6 ay kala ortalığı alev çemberine çevirmeye çalışan alçak zihinli kimselerin oyununa gelmes(y)in.
Hiç kimse birilerinin gazı ile ortaya çıkıp, kimsenin sözü ile ahmaklık yapıp bunlara katılmaya kalkmasın. Zira bu oyunu, bu filmi daha öncede gördük.
İçerideki ve dışarıdaki dış lobiler Türkiye’deki ajanlarını devreye sokup cemaatler tarikatlar, vakıflar üzerinden din ve dindarlar üzerinden olayları başlattı.
Sol cenahı ve onların tüm fransiyonlarını sokağa dökecekler. Döktükleri bu topluluklara alnı secdeye giden fakat arka plandaki oynanan oyunları göremeyecek kadar saf zihinleri; tarikatlar ve cemaatler üzerinden devlete saldırtacaklar.




















































































































































































































