Genel
Giriş Tarihi : 29-01-2019 11:01   Güncelleme : 29-01-2019 11:01

Hürol Taşdelen Mason tarikatı ve emperyalizm kitabını yazdı!

Hürol Taşdelen Mason tarikatı ve emperyalizm kitabını yazdı!

Bir süre Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği Üyesi olan Elektrik Yüksek Mühendisi Hürol Taşdelen Mason Tarikatı ve Emperyalizm kitap dizisinin birincisi olan “Mason Tarikatı ve Emperyalizm I” kitabını internet üzerinden yayına verdi.

Kitabın yayınlanma sebebi hakkında, “Mason Tarikatı hakkında ülkemizde yaygın nesnel ve bilimsel bilgi yoksunluğu olduğunu düşünüyorum. Yanlış ve eksik, çarpık, kulaktan dolma bilgicikler, esası kaçıran, gerçeğin bir şekilde örtülmesine yardımcı olan yalnızca dinci bakışı ile yapılmış yayınlar, mason işbirlikçilerinin çarpıtma, gizleme amaçlı hazırladıkları kitaplar ortalığı kaplamış durumda. Sonuçta, kişilerin masonluk hakkında düşüncelerini karartıp, yanlış yönlere götürüldüğü bir alan” diye belirtti.

BÜTÜN KİTAPLARDAN FARKLI

Taşdelen kitap hakkında açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Türk toplumunun belleğine ve tarihe bir kayıt düşüyorum

Toplumsal ve tarihi değerlendirmek, ancak birincil kaynaklara erişerek, uygulamanın içinden ve nesnel ölçütlerle bilgi toplayarak, bilimsel yönteme bağlı kalınarak yapılırsa, gerçek ve doğru ortaya konulabilir. Ben de bu kitap dizimle bunu başarmaya çalıştım. Hiçbir kişisel, maddi ve manevi çıkar hedefi gütmeksizin, Mason Tarikatı hakkında, yapısal, sınıfsal, tarihsel, dinsel ve örgütsel tüm boyutları ile Mason Tarikatını ilk kitabımda Türk okurunun yararına ve değerlendirmesine sunmuş olmaktan büyük gönenç ve mutluluk duyuyorum.

Yayımlama yöntemi:

Mobil aygıtlardan kolay erişilip, okunabilsin diye, bölümlerini ayrı ayrı yayımladım ve isteyen indirip bütün olarak sanal kitaplığında saklayabilsin diye de kitap kimliği içinde hepsini yayımladım. Aşağıda verdiğim bağlantılardan önce bölümleri, en sonunda “Mason Tarikatı ve Emperyalizm I” kitabımı tek pdf dosya olarak yayımladım”

Kitabın tamamına ulaşmak için;

http://huroltasdelen.com/

adminadmin