Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-03-2019 09:21   Güncelleme : 27-03-2019 09:21

İbrahim Sandıkçı: Yeşil Bir Canik İçin Çalışacağız

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, orman haftasının son gününde öğrencilerle beraber fidan dikti.

İbrahim Sandıkçı: Yeşil Bir Canik İçin Çalışacağız

21- 26 Mart arasında kutlanan Orman Haftasının son gününde dereler mahallesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın katılımı ile öğrenciler fidan dikimi gerçekleştirdiler.

Daha Yeşil Bir Canik İçin

İbrahim Sandıkçı dikim öncesi yaptığı konuşmada, “Dünya da en zor yetişen canlı insandır. İnsandan sonra ise ağaçlardır. Biz bugün Canik için önemli bir adım attık. Bunu gerçekleşmesi için bize yardımcı olan öğrencilerimize ve burada bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler daha yeşil bir Canik için çabalarımızı arttıracağız” dedi.

Millet Bahçesi İlçemize Nefes Aldıracak

“Bizler bugün yaşadığımız dünyayı yeşillendirerek gelecek nesillerimize daha yeşil bir Canik bırakmalıyız. Çocuklarımız yarın yetişkin olduklarında nefes alacakları parklar ve yeşil alanlar planlamalıyız ve yapmalıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında sürekli dile getirdiği Samsun Millet Bahçesi Canik İlçemizde yapılacak. Bu ilçemiz için önemli bir yatırımdır. Bunun ilçemize bir ahenk kazandıracağını biliyorum. Hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

adminadmin