Tüm Manşetler
Giriş Tarihi : 10-03-2021 06:14   Güncelleme : 10-03-2021 06:14

İlkadım Belediyesi’nden Akasyamhaber’e Ziyaret

İlkadım Belediyesi Basından sorumlu başkan danışmanı Cabir Coşkundere, Çevreden sorumlu başkan danışmanı Mehmet Kaya, Proje danışmanı İlhami sayal ve Gökhan Ayrancı’dan oluşan heyet Akasyamhaber’i ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan’la bir süre sohbet etti.

İlkadım Belediyesi’nden Akasyamhaber’e Ziyaret

Ziyarette konuşan İlkadım Belediyesi basından sorumlu başkan danışmanı Cabir Coşkundere, İlkadım Belediyesi olarak toplumun her kesimiyle diyalog içinde olmak üzere bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ziyaretler sonucunda elde edeceğimiz tavsiye ve şikayetlerden oluşan notlarımızı değerlendirerek İlkadım için neyin önemli ve öncelikli olduğunu, ilkadım vatandaşın bizden ne istediğini ve neyin doğru neyin yanlış yapıldığı tespit edeceğiz. Böylece belediye vatandaş arasındaki diyalog eksikliğini ortadan kaldırmış olacağız diye konuştu.

Akasyamhaber Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan ise,  başlatılmış bu uygulamanın geç de olsa güzel ve yerinde olduğunu belirterek İlkadım Belediyesi heyetine çalışmalarında başarılar temenni etti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN