Genel
Giriş Tarihi : 05-11-2020 09:54   Güncelleme : 10-03-2022 13:14

Iphone Casus Programi Hakkinda Bilinmesi Gereken Her Şey

Günümüzde yanımızdan hiç ayırmadığımız iphone telefonlarımızın takip edilebileceğini biliyor muydunuz? İphone casus programı nedir gelin öğrenelim.

Iphone Casus Programi Hakkinda Bilinmesi Gereken Her Şey

İphone Casus Programı Nedir ve Nasıl Çalışır?

İphone casus programları dediğimizde hemen aklınıza Sherlock Holmes kitapları veya filmleri gelebilir. Modern dünyamızın casusları ünlü dedektif Sherlock Holmes gibi etten kemikten oluşmuyor olsa da en az onun kadar hatta ve hatta ondan bile daha başarılıdır. Bu iphone casus uygulamalar telefona bir kez yüklendikten sonra iphone telefonda yapılan hemen hemen her işlemden haberdar olmanızı sağlıyor.

 

İphone telefonların ne kadar güvenilir ve virüslere karşı korunmalı olduğunu hepimiz biliriz. Zaten pek çoğumuz bu nedenle daha fazla ödeyip iphone telefon sahibi olmayı isteriz. Peki bu iphone casus program bu denli güvendiğimiz iphone telefonlarımızı nasıl adım adım izleyebilir?

 

İphone casus uygulamalar iphone marka bir telefona jailbreak işlemi uygulanarak yüklenip, takip edilebilir. Jailbreak yapmadan casus yazılımın iphone telefonda tam fonksiyon göstermesi mümkün değildir çünkü iphone casus programların tamamına karşı kendini korumaktadır. Jailbreak yapılması durumunda ise dilediğiniz iphone casus yazılımını kullanabilirsiniz.

 

İphone Casus Programları Niçin Kullanılır?

Bu tür hayatınızı fazlasıyla kolaylaştıracak casus yazılım programları iphone dan iphone u takip etme işlemleri için kullanılır. Örneğin, diyelim ki çocuğunuz ve siz iphone telefonlar kullanıyorsunuz ve çocuğunuzun telefonda veya sizin yanınızda değilken neler yaptığını merak ediyor, onun güvenliğinden endişe duyuyorsunuz. İşte bu noktada iphone casus programı giriyor ve sizi olası tehlikelere karşı hazırlıklı olmanız konusunda uyarıyor.

 

Genellikle ebeveynler tarafından kullanılıyor olsa bile, casus program iphone telefonlar için işverenler ve evli çiftler tarafından da gerek çalışanlara gerekse eşlere duyulan güven tam değilse de tercih edilebiliyor.

 

Her ne amaçla kullanılıyor olursa olsun, şu bir gerçek ki günümüz teknolojisi casusluk hizmetini de online ve dijital ortama taşıyor. Bu da dünya üzerindeki hemen hemen herkesin akıllı telefon sahibi olduğu bu günlerde kaçınılmaz. Eskiden hafiyelerin yaptığı işlemler artık yine elimizdeki iphone larımız aracılığı ile yapılıyor.

 

Tek bir farkla, eskiden kişilerden hizmet alırken, şu anda casusluk işlemi için de artık akıllı telefon uygulamalarından hizmet alıyoruz.

 

İphone Casus Yazılım Nasıl Yüklenir?

İphone casus programı telefona yükleyebilmeniz için öncelikle hangi casus yazılımı kullanmak istediğinize karar vermeniz gerekmektedir. Bu alanda uzman yazılımcılar tarafından geliştirilmiş pek çok casus yazılım bulunmaktadır. Tercihinizi yaptıktan sonra hedef cihaza yani bir iphone telefona yazılımı indirmeniz gerekiyor.

 

Bu işlemi yapabilmek için iphone telefonun kimi bilgilerine sahip olmanız gereklidir. Örneğin Apple kimliği, tuş kilidi şifresi vs gibi kişiye özel bilgilere sahip olmanız gerekiyor ki iphone casus program hedef iphone telefona indirilebilsin ve gerekli kopyalamalar da bulut üzerinden sizin iphone telefonunuza aktarılabilsin.

 

Bu tür yazılımların en başında gelen casus program ise açık ara mSpy casus yazılım iphone takip programıdır. Mspy tüm casus yazılımlar arasındaki en iyi, en gelişmiş ve en çok özelliği iphone kullanıcılarına sunan yazılımdır.

 

mSpy’ın yanı sıra Flexispy ve Hoverwatch gibi iphone casus programları da alanında kendini geliştirmeye devam eden diğer yazılımlardır. Gelin aşağıda bu üç uygulamayı ayrıntılı inceleyelim.

 

Mspy

Yukarıda da bahsedildiği üzere mSpy iphone casus programların en iyisidir. Bu ünvanını da güvenilirliği, müşteri hizmetleri konusundaki profesyonelliği, sunduğu casusluk işlemlerinin yeterliliği ve gizliliğe karşı duruşuna borçludur.

 

Mspy casus yazılım iphone telefonlarda bir kez gizli mod seçeneği seçilip kullanılmaya başlandığında, mSpy’ın takip edilen kişi tarafından hedef iphone’da gözükme ihtimali dahi yoktur. Hayalet bir uygulama olarak size dilediğiniz casusluk işlemini farkedilmeden yapma fırsatı sunar.

 

Mspy kullanarak şu işlemleri yapabilmeniz mümkündür:

 

  • Hedef iphone telefonun anlık konumunu ve geçmiş konum haritasını görüntüleme
  • Kişiler rehberini görüntüleme, kişi kimliklerini doğrulama
  • Aranan ve arayan numaraların kimlik tespitini yapma
  • İphone telefondaki uygulamaları ve içeriklerini inceleme
  • Whatsapp, Viber, Messanger gibi uygulamalardaki mesajları görüntüleme
  • İphone daki tüm resim, dosya, video gibi multimedyaları görüntüleme
  • SMS ve iphone daki diğer tüm mesajları okuyabilme
  • İnternet arama geçmişini kontrol edebilme
  • İphone da kaydedilmiş tüm etkinlikler ve notları görüntüleyebilme

 

Bu saydıklarımız ve daha fazla casusluk özellikleri mSpy kullanıcılarına sunulmaktadır. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz gibi, eğer mSpy casus yazılım iphone da görünmesin, tamamen hayalet uygulama olarak çalışsın isterseniz, en başta uygulama hedef iphone telefona yüklenirken bu seçeneğin işaretlenmesi gerekir. Aksi takdirde karşı taraf uygulamayı diğer ugulamalar gibi telefonda görebilir.

 

Jailbreak işlemini yapıp yapmamak da mSpy’ın hangi özelliklerini kullanmak istediğinize göre değişir. Mspy casus yazılımın websitesinden size sağladığı fırsatları ayrıntılı inceleyebilir, kendinize uygun gördüğünüz bir fırsatı deneyebilirsiniz. Ayrıca mSpy yeni kullanıcılar için deneme sürümünü ücretsiz sağlıyor. Bu fırsatı da değerlendirip, kendiniz deneyimleyebilirsiniz.

Flexispy

Flexispy da bir diğer iphone casus program olarak hizmetimize sunulmuş biz casus uygulamadır. Mspy kadar gelişmiş olmasa da alternatifi olabilecek kadar usta bir casus programdır. Yine çocuklarının iphone takibini yapmak isteyen anne babalar ve eşler tarafından sıklıkla kullanılır.

 

Flexispy ile yapılabilen casusluk işlemlerinden kimileri şunlardır:

 

  1. Anlık konum bilgisine ulaşabilme
  2. İnternette aratılan sorgulara ve internette ziyaret edilen websitelere erişebilme
  3. İphone’da kayıtlı tüm numaraları görüntüleme
  4. İphone App Store uygulamalarının içerikleri dahil tamamını görüntüleme
  5. E-posta, SMS, anlık mesaj gibi iphone a gelen giden tüm mesajları görebilme
  6. İphone takvim bilgilerine erişme
  7. İphone galerisine erişim

 

Flexispy iphone casus programını kullanabilmek için, iphone telefonunuza Jailbreak işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. Hiç de zor olmayan bu işlemden sonra dilediğiniz kişinin iphone telefonunu dilediğiniz yerden takibe alır, aklınızdaki tüm soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz.

 

Hoverwatch

Çokça kullanılıp, sevilen bir başka iphone casus yazılım uygulaması da Hoverwatch uygulamasıdır. Flexiwatch casus yazılım programından sonra, mSpy casus yazılıma alternatif olarak kullanılabilecek iphone casus uygulamalar arasında ikinci sırada yer alır.

 

Android telefonlarla birebir uyumlu çalışmasına rağmen, iphone gibi ios bir cihazda kullanılmak istenmesi durumunda Jailbreak uygulanmasını gerektiren bir başka casus yazılım uygulamasıdır. Bu işlem tamamlanınca, Hoverwatch özelliklerinin tamamını kullanmak mümkün hale gelir.

 

Hoverwatch uygulamasını iphone bir telefonda kullanarak:

 

  1. SIM kartı değiştirildiğinde bildirim alabilme
  2. İphone kamerasını online olarak yönetebilme
  3. İphone telefonda kullanılan uygulamaları ve istatistiklerini kaydedebilme
  4. İnternette hangi sitelere girilmiş, hangi kelimelerle aramalar yapılmış kaydedebilme
  5. SMS ve uygulama mesajlarını izleyebilme
  6. GPS ve Wi-fi kullanarak iphone cihazın konumunu izleyebilme

 

Hoverwatch kullanarak bir iphone telefonun içinde olan biten hemen hemen her şeyden haberdar olmanız içten bile değildir.

 

Sonuç

Günümüzde cep telefonlarını takip etmek artık tabu olmaktan çıkıp gereklilik haline geldi. İnternette onlarca tacizci, dolandırıcı, pedofilin dolaştığı ve yaşı küçük çocuklarımızın kötü niyetli kişilerin asıl hedeflerini anlamaktan aciz olabileceği durumlarda özellikle, mSpy gibi donanımlı bir iphone casus yazılımı kullanmak, anne baba olarak başlıca görevimizdir.

 

Yeni sanal dünya kimi zaman güvenli gibi görünse de yine teknolojik önlemlerimizi almadığımız sürece eski çağlardan çok daha tehlikeli olabilir. Çok severek kullandığımız iphone telefonlarımızı gerektiği zamanlarda takip etmeyi de öğrenmekte fayda var.

Recep YAZGANRecep YAZGAN