Siyaset
Giriş Tarihi : 13-02-2014 17:07   Güncelleme : 13-02-2014 17:07

İSHAK TAŞÇI’YA TAM DESTEK

Atakum AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Adem Bektaş ve Hüseyin Dereli’nin İshak Taşçı’yı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

İSHAK TAŞÇI’YA TAM DESTEK
AK Parti Belediye başkan adaylarını belirledikten sonra gözler Atakum’da diğer aday adaylarının üzerindeydi. Atakum Belediyesi Eski Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Adem Bektaş ve Hüseyin Dereli’nin İshak Taşçı’yı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunması, Atakum’da birlik ve beraberlik adına oldukça önemli adımlar olarak nitelendirildi.
 
Hüseyin Dereli ve Adem Bektaş’ın SKM ziyaretleri oldukça samimi bir ortamda geçti. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret esnasında 30 Mart sabahı Atakum’da yeniden AK Parti hizmetlerinin yaşanmaya başlanacağı üzerinde duruldu.
 
PARTİME HİZMET İÇİN HAZIRIM
 
AK Parti çatısı altında bulunan herkesin tek bir hedef doğrultusunda bir araya geldiğinin altını önemle çizen Hüseyin Dereli, “AK Parti milletin içinden doğmuş bir partidir. Liderimiz milletin temsilcisidir. Kendisini ülkesine, vatandaşına vakfeden Recep Tayyip Erdoğan’ın kadroları olmak önemli bir sorumluluktur. Bugüne bu sorumluluktan ve çizgimizden asla taviz vermedik. Ak Parti siyaseti milletin hizmetine sunmuştur. Başbakanımız gücünü sadece milletten almıştır. Bugün buradayım. Bugün bana ihtiyaç duyulan her an partime hizmet için hazırım demek için buradayım. Bugün buradayım çünkü büyük ustadan öğrendik ben değil, biz demeyi. Adayımız İshak Taşçı’dır. Teşkilatımız ve halkımız onunla birlikte yeniden AK Parti hizmetlerine kavuşacaktır. AK Belediyecilik sayesinde ilçemiz hak ettiği yere gelecektir” diye konuştu.
 
PİRE İÇİN YORGAN YAKMAM
 
AK Parti Atakum bir önceki dönem belediye başkanı Adem Bektaş ise ziyaretinde AK Parti’nin bir neferi olmaya devam edeceğini belirterek, “Daim olan Ak Parti’dir. Daim olan millete hizmet etmektir. Daim olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ilerlemek ve mücadelesi esnasında onu asla yalnız bırakmamaktır. Bu nokta da partimizin adayı İshak Taşçı’dır. Kendisine her zaman destek olacağız. İhtiyaç hissettiği her an yanında olacağız. Daha önce de açıkladığım gibi pireye kızıp yorgan yakmacağız. Bu güne kadar Atakum’un ve şehrimizin hizmetine talip olduk. Bu günde milletimiz için bu mücadeleye ortak olacağız. İshak Taşçı donanım sahibi, vizyonu olan bir kardeşimdir. Herkes bilsin ki bizim Atakum sevdamız şahsımızın üstünde olmuştur” diye konuştu.
 
MESELE HİZMET MESELESİDİR
 
AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İshak Taşçı, çok önemli bir sürecin içerisinde bulunduklarını belirterek, “Bu ziyaretler Atakum’da yaşanan seviyenin göstergesidir. Bu ziyaretler birlik ve beraberliğimizin resmidir. Bu ziyaretler tek hedefin Atakum’a hizmet olduğunun göstergesidir. Atakum belediye başkanlığına aday olan herkesin bu göreve layık olduğunun kanıtıdır. Her zaman söylediğim gibi biz olmadan, bir olmadan, birlik olmadan başarı gelmez. Hedef Atakum ilçemizi geleceğe taşımaktır. Hedef istihdamdır. Hedef Turizmdir. Hedef yatırımdır. Hedef yeni Atakum’u oluşturmaktır. Başarı ben diyenlerin değil biz demeyi başaranların eseri olacaktır. Çatı AK Parti çatısı, bizler ise bu çatının neferleriyiz. Ben bu birlik ve beraberliği ortaya koyan Sayın Bektaş ve Sayın Dereli’ye teşekkür ediyorum. Bu duruş Ak Parti’ye yakışan, kendilerine yakışan bir duruştur. Milletin istediği, beklediği bir duruştur” diye konuştu.
adminadmin