Genel
Giriş Tarihi : 17-02-2021 09:18   Güncelleme : 17-02-2021 09:18

İSO Belgesi Kısaltması

International Organization for Standardization İngilizce kelimelerinin baş harflerinden oluşan bu kelime grubu, uluslararası standartları karşılayan Fransızca kelimelerin baş harflerinden oluşuyor.

İSO Belgesi Kısaltması

Dünya çapında genel geçer bir kalite yönetim sistemi olan İSO belgelendirme süreçlerinin tamamlanması aşamalarında bu belge önem taşıyor. İSO belgesi veren firmalar bu konularda hizmet veriyor.

Bir danışmanlık sitesi olarak faaliyet gösteren www.ozkandanismanlik.com sitesi ile gereken süreç yönetimi ve kalite yönetimi aşamalarının sağlanması mümkün olabiliyor. Günümüzde bu tür hizmetlerin temini aşamasında, bu tür siteler sayesinde nitelikli hizmetler sağlanabiliyor. Aynı zamanda eğitim süreçlerinin planlanması ve kalite yönetim sistemlerinin tasarlanmasında profesyonel hizmet veren firmalar öne çıkıyor. Özkan Danışmanlık sitesi bu konuda müşteri beklentilerini karşılıyor.

 

İSO Belgesi Hangi Kurumlar İçin Geçerlidir?

İSO 9001 belgesi veren firmalar aynı zamanda düzenli olarak İSO geçerliliğinin denetlenmesi aşamalarında da hizmet veriyor. Aynı zamanda bu tür hizmetlerin öne çıkması ile birlikte çeşitli danışmanlık hizmeti veren firmalar da, özel ve kamu kurumlarına süreç yönetimi ile ilgili danışmanlık hizmeti sunuyor.

Özkan Danışmanlık sitesi İSO ve diğer kalite yönetim süreçleri ile ilgili belge temini ve raporlama süreçlerini de yönetmek için hizmet veriyor. Bu sayede daha şeffaf süreçlerin gerçekleştirilmesi ve nitelikli hizmetlerin firmalara ya da kurumlara sunulması da mümkün olabiliyor. Günümüzde bu tür hizmetleri ile öne çıkan bu tür firmalar sayesinde İSO belge süreçleri güvenle yerine getiriliyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN