Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-02-2017 13:15   Güncelleme : 13-02-2017 13:15

Karayolları Bölge Müdürü Kenan Keskin Samsunspor Anıtı Hakkında Konuştu

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in Samsunspor Anıt Projesine Karayolları Bölge Müdürü Kenan Keskin’den destek geldi.

Karayolları Bölge Müdürü Kenan Keskin Samsunspor Anıtı Hakkında Konuştu

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) Karayolları Bölge Müdürü Kenan Keskin'i makamında ziyaret etti. Samsunspor Anıt Projesi ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini belirten Keskin; 'Bu projeye sıcak bakıyoruz.' dedi.

ÖNEMLİ BİR PROJE

Karayolları Bölge Müdürü Kenan Keskin, Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) ye çok özel açıklamalarda bulundu. Canik Belediyesi tarafından Havza'da yapılması planlanan 'Samsunspor şehitler Anıtı' projesiyle ilgili Canik Belediyesi yetkilileri ile görüştüklerini kendilerinin projeyle ilgili Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne başvurduklarını belirten Keskin, Karayolları caimasının bu proje sıcak baktığını söyledi.

BU ŞEHRİN MARKASI

Samsunspor'un, Samsun'un bir markası olduğunu ve şehrin lokomotifi konumunda olan bir spor kulübü futbolcuları için yapılacak anıt projesini ilgiyle takip ettiklerini belirten Keskin;'Canik Belediyesi yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler son derece sıcak ve olumlu bir ortamda geçmiş ve proje kurumumuza gelmiştir. Bizler de karayolları açısından teknik değerlendirmelerde bulunduktan sonra kararımızı Canik Belediyesi'ne ileteceğiz. Bu projeye sıcak bakıyoruz. Ancak kanunlar çerçevesinde değerlendirmelerimizi yaparak sonuç almak istiyoruz.' dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN