Siyaset
Giriş Tarihi : 19-06-2021 10:35   Güncelleme : 19-06-2021 10:35

Kılıçdaroğlu Peker'e Özendi!

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in Youtube’da yayınladığı videolar üzerinden “siyasi mühendislik ve iktidar” hesapları yapan Kılıçdaroğlu artık Peker’e de özenmeye başladı.

Kılıçdaroğlu Peker'e Özendi!

Peker gibi gece yarısı video yayınlayan Kılıçdaroğlu, savcıları, hükümeti hatta tüm AK Partili vatandaşları tehdit ediyor. İlk videoda, “Bu haramzadelerin sofrasına oturmayı reddedin. Selamı sabahı kesin” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni videosunda savcılara mesaj ve tehdit vardı. “Deniz’i (HDP’li Deniz Poyraz) öldürdüler, katlettiler kızımızı. Namuslu savcılara son çağrımı yapacağım” diyen CHP liderinin ‘son çağrı’ ifadesiyle neyi ima ettiği merak konusu oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’e özendi. Kılıçdaroğlu, Peker gibi çektiği her videosunda arka fonu ve masadaki objeleri değiştirerek mesaj verdi. Gece yarısı video paylaşımlarını alışkanlık haline getiren Kılıçdaroğlu, son videosunda ise savcıları vatansever olmamakla suçladı. Kılıçdaroğlu daha önce de yargı mensuplarını ‘militan’ olarak nitelemişti.

 

MEKAN VE OBJE DEĞİŞTİRİYOR

Kılıçdaroğlu, özellikle gece yarısı paylaştığı videolarında organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’i taklit etmesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, 11 Mayıs’ta paylaştığı videosunda Peker gibi masaya kitaplar koyarak mesaj verdi. Kılıçdaroğlu’nun önceki gece paylaştığı son videosunda arka mekanda ise kitaplık rafında bulunan deniz kabuğu ve gemi yer aldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN