Sağlık
Giriş Tarihi : 10-11-2020 07:29   Güncelleme : 10-11-2020 07:29

Kızılay Samsun Şube Başkanı Habib Demirel Vefat Etti!

Kızılay Samsun Şube Başkanı Dr. Habip Demirel Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Kızılay Samsun Şube Başkanı Habib Demirel Vefat Etti!

Dr. Habip Demirel, bir süre önce yakalandığı Koronavirüs sebebiyle yoğun bakımdaydı.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, sosyal medya hesabından yoğun bakımda tedavi gören Demirel'in vefat ettiğini duyurdu.

Kızılay camiasına başsağlığı dileyen Dağlı, "Korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Kızılay Samsun Şube Başkanımız Dr. Habib Demirel'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Kızılay camiasına başsağlığı dilerim" diye yazdı.

 

KİMDİR

Dr. Habib Demirel, 1964 yılında Adıyaman’da doğdu.

Çukurova Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Habib Demirel uzun yıllar yönetici Başhekimlik ve İl Sağlık Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Samsun Bafra Kuşluğan Sağlık Ocağı’nda hekimlik; Samsun İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü; Bafra SSK Hastanesi Başhekimliği, Samsun SSK Hastanesi Başhekimliği ve Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekimliği ile Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

 

Dr. Habib Demirel on yılı aşkın süredir nöropsikoloji üzerinde çalışmalar yapıyordu.

 

Kuran’ı nöropsikolojik açıdan yorumlama ve Tevrat üzerine incelemeler yapan Dr. Demirel, beynimizde asılı duran ve bizi engelleyici bir rol oynayan düğümlerin çözümlenmesini sağlayan Beyin Detoksu Düşünce Durulama Tekniği‘ni geliştirdi.

 

Odaklanma & Konsantrasyon; Hızlı, Etkin, Kalıcı Öğrenme; Buluşçu Zihin& Dahi Beyin Oluşturma; Küresel& İnovasyonel& Hikmetsel Düşünüş tekniklerini HBB Dahi Beyin Teknikleri adı altında birleştirdi. Zeka gelişimini artıran ve çocuk sahibi olacak çiftlerde çocuğun üstün yetenekli doğma koşullarını oluşturan ZİSMER Teknikleri‘ni geliştirdi.

 

Dr. Habib Demirel beynin davranış dinamiği, beyin temelli öğrenme, odaklanma& konsantrasyon, Küresel Düşünüş teknikleri ve HBB Dahi Beyin Teknikleriyle ilgili pekçok seminer ve konferans vermiştir.

 

Bir süre Samsun Kızılay Şube Başkanlığı görevini yürüten Habib Demirel, yakalandığı Koronavirüs’e yenik düşerek  9.11.2020 tarihinde vefat etti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN