Sağlık
Giriş Tarihi : 11-02-2019 09:29   Güncelleme : 11-02-2019 09:41

Lazer Epilasyon İstanbul’da Kalıcı Çözüm

Gelişen teknoloji ile birlikte kalıcı lazer epilasyon alanında oldukça büyük ilerlemeler kayıt edildi.

Lazer Epilasyon İstanbul’da Kalıcı Çözüm

Gelişen bu kalıcı epilasyon sayesinde bireylerin cilt ve kıl özellikleri gibi birçok farklılıkları gidermek için çeşitli epilasyon yöntemleri ve cihazlara ihtiyaç doğurmuştur.

Neden Tek Cihaz Yeterli Değildir?

Bunun en temel nedenlerinden bir tanesi kesinlikle bireylerin her birinin cildinde ve tüylerinde bulunan farklılıklardır. Bunun yanı sıra lazer epilasyon yapılacak bölgelerin farklılıkları aynı cihaz ile bütün vücuda lazer epilasyon yapılmasının önüne geçmektedir. Bireylerde bulunan kıl yapı farklılıkları, kıl köklerinin farklı derinliklerde bulunmaları, cilt yapısının farklılıkları gibi birçok etken neden vardır. Bu gibi farklılıklar farklı özelliklere sahip lazer epilasyon İstanbul cihazlarına ihtiyaç doğurmaktadır. Bu bölgelerin her birinin yapısı incelendikten sonra o bölgeye uygun bir cihazla lazer epilasyon yapılması o bölgede daha yüksek başarı oranı sağlanmasına olanak sağlamaktadır.

Lazer Epilasyonda En İyi Sonucu Hangi Teknoloji İle Alırım?

Lazer epilasyon için önde gelen belirli başlı yöntemler ve bu yöntemler için belirli başlı lazer epilasyon makineleri vardır. Bunlar başlıca Alexandrite lazer, Ndyag Lazer epilasyonk, diod lazer epilasyon İstanbul ve lpl foto epilasyondur.  Bizlerin önerisi ise bu makine ve lazer epilasyon yöntemlerinin içerisinde en etkili ve herhangi bir ayrım yapmadan başarı sağlanan 810-nm dalga gücü ile ince veya kalın kıl ayırt etmeden istemediğiniz bölgelerde ki kılları yok edebilen Diod lazer teknolojisidir. Ülkemizde birçok klinikte makinelerini görebileceğiniz Soprano Diod Lazer cihazları sonuç almada ve konfor alanlarında kendisini ispatlamış ve en verimli makine olmayı kanıtlamış cihazlardır. Buzlazer olarak bizlerde bu cihazlarla hizmet vermekteyiz.

İstenmeyen Tüyler İçin Kesin Çözüm mü?

2013 yılı öncesine kadar lazer epilasyonlar, kategori olarak dar bir yapıdaki kıllara hizmet verebilmekteydi. Lazer epilasyon İstanbul açık renkte, kızıl olan tüylere uygulanamıyordu. Bu gibi tüy yapısına sahip bireyler kıl dökücü krem, ağda, jilet gibi standart yollar ile tüylerinden kurtulmaya çalışıyordu. 2013 yılında piyasaya sunulan ve Buzlazer Soprano Ice Lazer epilasyon cihazları sayesinde artık bu bireylerde tüylerinden sonsuza dek kurtulabiliyorlar. Bu teknoloji sayesinde sizlerde ne kadar açık renkli veya kızıl tüylere sahip olursanız olun. Bu istenmeyen tüylerden sonsuza dek kurtulacaksınız.

Yüz Bölgesi Lazer Epilasyon

Kadın bireylerin yüz bölgelerinde, doğuştan itibaren kıl kökleri mevcuttur. Bu gayet normal bir durumdur. Bu tüyler bireyde bulunan hormonsal değişimler sonucunda kıllara dönüşebilmektedir. Hormonsal değişimlerin yanı sıra bireylerde genetikten gelen nedenler dolayısı ile tüylerde kıla evrimleler olabilir. Bu kıla evrimle bölgeleri genellikle çene, bıyık, favori gibi alanlarda oluşmaktadırlar. Yüz bölgesi lazer epilasyon genellikle bu gibi bölgelere uygulanmaktadır.

Yüz Bölgesi Lazer Epilasyon Uygulaması

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte en iyi epilasyon yöntemi şüphesiz Lazer epilasyondur. Bu yöntemin yüz bölgesi lazer epilasyon için sonuçları ise oldukça başarılı sonuçlanmaktadır. Ancak koltuk altı veya diğer bölgelere göre yüzde bulunan kıl yapıları diğer bu bölgelere göre daha değişkendir. Bunun nedeni ise yüz bölgesinde bulunan kılların hormonsal yapılarının çok duyarlı olmasından kaynaklanmaktadır. Diğer bölgelere göre yüzde bulunan kıllar çok daha hızlı ve seri uzamaktadır. Yüz bölgesinde oluşan bu kıllar diğer kıllara göre deri altında köklerini daha derinlerde saklamaktadır. Bu nedenle lazer epilasyon yapılırken tetkiklerin doğru yapılması ve başarı oranını yakalamak oldukça önemlidir.

Yüz Bölgesi Lazer Epilasyon Kaç Seans Yapılır?

Yüz bölgesi lazer epilasyon işlemleri genellikle 7-10 seans arasında uygulanmaktadır. Yapılan tetkikler ve doğru lazer çeşidi ile bu seans sayıları 10’u geçmeyecektir. Yüz bölgesi lazer epilasyon sırasında bu seansların uzamaması hekiminizin yüzünüzün yapısını ve kılların durumunu doğru analiz ederek doğru dozda ve doğru cihazla epilasyona başlamasıdır. Eğer yüz bölgenizde hormonsal bozukluklar bulunuyorsa lazer epilasyon tedavisi ile birlikte bu hormonsal bozukluğun düzeltilebilmesi için aynı zamanda ilaç tedavisine de başlanmalıdır. Aksi takdirde hormonsal bozukluk nedeni ile tekrar tüy oluşumu başlayabilir.

Yüz Bölgesi Lazer Epilasyon Kesin Çözüm mü?

Yüz bölgesi lazer epilasyon uygulamaları genellikle %100 sonuç vermektedir. Yüz bölgesi lazer epilasyon tedavileri kalıcı ve tekrarlanmayan epilasyonlardır. Hormonsal bozukluğunuz varsa beraberinde bu hormonsal bozuklukların tedavisi yapılarak kesin sonuçlar elde etmek mümkündür.

adminadmin