Sağlık
Giriş Tarihi : 27-07-2022 14:48   Güncelleme : 27-07-2022 14:48

Lıv hospıtal ilkadım ilçe muhtarlarını ağırladı!

Liv Hospital Samsun, İlkadım ilçesi muhtarlarını hastanede ağırladı. Toplantıda sağlık sektöründeki gelişmeler, talep ve önerilerle ilgili karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Lıv hospıtal ilkadım ilçe muhtarlarını ağırladı!

 

Liv Hospital Samsun’un İlkadım ilçe muhtarları için verdiği davette sağlık sektöründeki gelişmelerle ilgili görüşmeler yapıldı. Toplantıya Samsun ili ve Samsun İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Başkan Yardımcıları Yenimahalle Muhtarı İdris Yıldız, Karadeniz Mahallesi Muhtarı İbrahim İpek, Liv Hospital Samsun Başhekimi Dr. Yılmaz Karagöz, Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut, Kurumsal Tanıtım Koordinatörü Güven Erol ve ekibi katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Liv Hospital Samsun Başhekimi Dr. Yılmaz Karagöz, “Siz kıymetli muhtarlarımız, mahalle vatandaşlarımızın sağlık sorunlarında; Liv Hospital Samsun ailesi olarak doğru şekilde yanında olabilmemiz için en önemli rol modellersiniz. Mahallelerinizdeki vatandaşların sağlık ihtiyaçları konusunda profesyonel sağlık kadromuz, özellikli işlemlerimiz ve ileri teknolojik cihazlarımızla her zaman sizlerle iş birliği içerisindeyiz, sizlerle buluştuğumuz için çok mutluyuz; katılımlarınızdan ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Samsun ili ve Samsun İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ise, “Mahalle vatandaşlarımız ve bizlerin sağlık ihtiyaçları konusunda, Liv Hospital Samsun ailesinin düzenlediği bu sağlık toplantısı çok verimli geçti. Başhekimimiz, Genel Müdür Yardımcımız ve tanıtım ekibi talep ve önerilerimizi dinledi, bu doğrultuda toplum sağlığı için iş birliklerimiz olacak. Bizleri ağırladığı için Liv Hospital Samsun ailesine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut, sağlıkta marka olan Liv Hospital Samsun’un verdiği hizmetlerden bahsederek misafirlere katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN