Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-09-2018 18:45   Güncelleme : 11-09-2018 18:45

Meral Akşener İYİ Parti Samsun Teşkilatına İstifa Kararı Aldırdı!

İYİ Parti lideri Akşener’in talimatıyla Başkan yardımcısı Koray Aydın tarafından teşkilatlara gönderilen ‘İstifa edin’ çağrısına direnen Samsun İl Teşkilatı görevi bırakma kararı aldı.

Meral Akşener İYİ Parti Samsun Teşkilatına İstifa Kararı Aldırdı!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu’nun genel başkanlık hazırlığı yaptığı ve teşkilatları dolaşarak gizli toplantılarla taşra teşkilatlarının istifa etmemeleri yönünde telkinde bulunduğu iddiası partiyi karıştırmıştı.

İSTİFA KONUSUNDA ACELE ETMEYİN

Akasyamhaber’in ortaya çıkardığı Dervişoğlu’nun, Akşener’e karşı, teşkilatları ziyaret ederek gizli toplantılarla istifa etmeyerek teşkilatların kongrede kendisini desteklemelerini istediği iddialarının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İYİ Parti Samsun İl Teşkilatına bir genelge yollayarak istifa etmemeleri durumunda Cuma günü görevden alınacağını bildirdi ve Dervişoğlu restine rest ile karşılık verdi.

Gelen genelge üzerine bugün olağanüstü toplanan İYİ Parti Samsun teşkilatı İYİ parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’nün “istifa konusunda acele etmeyin” tavsiyesine rağmen istifa kararı aldı.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, hastanede İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu ile yaptığı toplantının ardından İYİ Parti Samsun Yönetim kurulunun yer aldığı WhatsApp grubuna sesli bir mesaj göndermiş ve mesajında; “Kıymetli il yöneticilerimiz. Ben Ömer Süslü İl Başkanınız. İstifa süreciyle ilgili bir süre bekleme kararı almış bulunuyorum. İstifa için lütfen acele etmeyiniz. Hepinizi çok seviyorum Sevgiler ve Saygılar sunuyorum” demişti.

adminadmin