Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-09-2018 15:16   Güncelleme : 07-09-2018 15:45

​Meral Akşener’e Musavat Dervişoğlu operasyonu!

​Meral Akşener’e Musavat Dervişoğlu operasyonu!

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener’in kararıyla Teşkilat Başkanı Koray Aydın imzalı teşkilatlara gönderilen istifa talimat yazısına Samsun teşkilatının uymamasının sebebinin Musavat Dervişoğlu'nun B Planının sebep olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu teşkilatları dolaşarak gizli toplantılarla taşra teşkilatlarının istifa etmemeleri yönünde telkinde bulunuyor.

Dervişoğlu, teşkilat başkanlarından önümüzdeki günlerde yeni bir kongre kararı alınacağını ve kendisinin İYİ Parti Genel Başkanı adayı olacağını istifa etmeyerek kongrede kendisinin desteklenmesini istiyor.

ROMATEM’DE GİZLİ TOPLANTI

İYİ Parti Samsun teşkilatının istifaları sürekli ileriki günlere atmasının ardında yatan sebebin de Dervişoğlu’nun İYİ Parti Samsun İl Başkanı Öner Süslü’nün tedavi gördüğü Samsun Romatem Fizik Tedavi hastanesinde yaptığı toplantı olduğu iddia edildi.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Romatem’de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu ile yaptığı toplantının ardından İYİ Parti Samsun Yönetim kurulunun yer aldığı Vhatssapp grubuna sesli bir mesaj gönderdi.

Süslü Mesajında;

“Kıymetli İl yöneticilerimiz. Ben Ömer Süslü İl Başkanınız. İstifa süreciyle ilgili bir süre bekleme kararı almış bulunuyorum. İstifa için lütfen acele etmeyiniz. Hepinizi çok seviyorum Sevgiler ve Saygılar sunuyorum.” Diye belirtti.

adminadmin