Sağlık
Giriş Tarihi : 14-12-2020 12:01   Güncelleme : 14-12-2020 12:01

Mide Küçültme Ameliyatı İle İdeal Kilosuna İndi

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş tarafından Mide Küçültme Ameliyatı olan Özge Aydın, 6 ayda 36 kilo vererek 94 kilodan 58 kiloya düşerek ideal kilosuna indi.

Mide Küçültme Ameliyatı İle İdeal Kilosuna İndi

Obezitenin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu dile getiren Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş, "Obezite tedavisinde uyguladığımız Mide küçültme operasyonu çok sayıda hastamıza şifa olmuştur. Kimi kilosundan psikolojik olarak etkilendiğinden, kimi hastalarımız ise kilo ile birlikte oluşan sağlık sorunlarından dolayı tedavi olmak istiyor. Bu hastalarımızdan bir tanesi de İstanbul'dan bize başvuran Özge Aydın.

 

3 GÜNDE TABURCU OLDU

Özge hanım 1 buçuk yıl önce 94 kilo ile kliniğimize başvurdu. Mide küçültme ameliyatı uyguladık kendisine ve 3 gün sonra taburcu ettik ve memleketine gönderdik.

Hastamız buradaki yatış sürecinde gayet keyifli dakikalar geçirdi. Sonrasında ise sağlıklı kilo vermenin mutluluğunu yaşadı.

Akabinde hastamız ideal kilosuna 6 ayda geldi, bir yıldır da ideal kilosunda sağlıklı bir şekilde sürdürüyor. Ameliyat sonrası takip programımıza uydu, zaten sürekli olarak hastalarımızla iletişim halindeyiz. 7 -24 bizlere ulaşabiliyorlar. Hastamıza sağlıklı uzun ömürler diliyoruz." diye konuştu. 

www.buyukanadoluhastanesi.com.tr

Recep YAZGANRecep YAZGAN