Güncel
Giriş Tarihi : 09-09-2018 11:22   Güncelleme : 09-09-2018 11:22

Musavat Dervişoğlu’ndan Teşkilatlara Meral Akşener’e Direnin Talimatı!

İYİ Parti lideri Akşener’in teşkilatlara gönderilen ‘İstifa edin’ talimatına rağmen Samsun İl Teşkilatı görevi bırakmadı. Samsun’un direnişinde İP Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu’nun parmağı olduğu, Dervişoğlu’nun genel başkanlık hazırlığı yaptığı iddia edildi.

Musavat Dervişoğlu’ndan Teşkilatlara Meral Akşener’e Direnin Talimatı!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu’nun teşkilatları dolaşarak gizli toplantılarla taşra teşkilatlarının istifa etmemeleri yönünde telkinde bulunduğu iddiası partiyi karıştırdı.

“ADAY OLACAĞIM”

Dervişoğlu, teşkilatları ziyaret ederek önümüzdeki günlerde yeni bir kongre kararı alınacağını ve kendisinin İYİ Parti Genel Başkanı adayı olacağını, istifa etmeyerek teşkilatların kongrede kendisini desteklemelerini istediği iddia edildi. İYİ Parti Samsun teşkilatının istifaları sürekli ileriki günlere atmasının altında yatan sebebin de Dervişoğlu ile İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’nün tedavi gördüğü Samsun’da bir Fizik Tedavi hastanesinde yaptığı toplantı olduğu Süslü’nün ses kaydıyla ortaya çıktı.

“ACELE ETMEYİN”

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, hastanede İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu ile yaptığı toplantının ardından İYİ Parti Samsun Yönetim kurulunun yer aldığı WhatsApp grubuna sesli bir mesaj gönderdi.

 

Süslü mesajında; “Kıymetli il yöneticilerimiz. Ben Ömer Süslü İl Başkanınız. İstifa süreciyle ilgili bir süre bekleme kararı almış bulunuyorum. İstifa için lütfen acele etmeyiniz. Hepinizi çok seviyorum Sevgiler ve Saygılar sunuyorum” diyerek istifa edilmemesini telkin etti. Öte yandan Akşener, olağanüstü kongre tuzağıyla genel başkan adaylığı uzun süre gündemde kalan Ümit Özdağ’a yakın isimlerden Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri gibi isimleri tasfiye etmiş, aynı şekilde kadroyu sollaştırmıştı.

Recep Yazgan/Diriliş Postası

 

adminadmin